E Emirhan Moderatör Mesajlar 1,853 Tepkime puanı 4,075 3 Ara 2024 #1 Basın Ekspres ile E80 Avrupa otoyolunun kesiştiği köşede (Mahmutbey Mahallesi) başladığımız yapı çukurunun yarısında temel alt kotuna indik. Darısı nicelerine inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kaynak: Mehmet Fatih Harputoğlu / LinkedIn
Basın Ekspres ile E80 Avrupa otoyolunun kesiştiği köşede (Mahmutbey Mahallesi) başladığımız yapı çukurunun yarısında temel alt kotuna indik. Darısı nicelerine inşallah. Genişletmek için tıkla ... Kaynak: Mehmet Fatih Harputoğlu / LinkedIn
Efe16 Yönetici Yönetici Mesajlar 1,557 Tepkime puanı 2,188 Yaş 37 Konum Bursa 3 Ara 2024 #2 Bu projeyi ilk kez görüyorum neye yarayacak @Emirhan
sezgin_ist Moderatör Mesajlar 1,596 Tepkime puanı 3,461 Yaş 33 Konum İstanbul 3 Ara 2024 #3 Efe' Alıntı: Bu projeyi ilk kez görüyorum neye yarayacak @Emirhan Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal konut veya otel projesidir. Bölgenin otobana ve istanbul havalimanına yakınlığı sebebiyle bu projeler yapılmakta.
Efe' Alıntı: Bu projeyi ilk kez görüyorum neye yarayacak @Emirhan Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimal konut veya otel projesidir. Bölgenin otobana ve istanbul havalimanına yakınlığı sebebiyle bu projeler yapılmakta.