Ekskavatör
WT Kullanıcı
Araca ne zaman bindiğiniz, nerden bindiğiniz ve nerede indiğiniz gibi bilgiler ile deneyim ve şikayetlerinizi aktarabileceğiniz başlık.
diğer WT’de İzmir Ulaşım ile alakalı en popüler başlıklardan biri.İlginç bir başlık olmuş deneyimlerini arkadaşlarımız aktarsın.
Hoşgeldiniz o zaman katılımlarınızı beklerizdiğer WT’de İzmir Ulaşım ile alakalı en popüler başlıklardan biri.
Haftaiçi seferlerine henüz denk gelmedim o yüzden pek bilemiyorum haftasonu bindiğim saatler ise çok dolu olmayan saatler, Konak’tan 2 kişi kalktık.838 konağa uzatıldıktan sonra doluluk anlamında pek bir fark oldu mu?
Ahmetli-Çaybaşı arası zaten 783 gidebilecek yolda sadece 1 seferliğine hat açan ESHOT bu işi de çözer evelallahLozanda 691 beklerken otokar solo gelditam da akşam saati ne diye solo araç verirsin ki? Ondan sonra sıkış tepiş gidiliyor.
Üçyoldan metroya binmek de sorun. Balçovadan sonra oturacak yer bulursunuz.Her sabah olduğu gibi bugün de Üçyol-100.Yıl Şehitlik arası gidiyorum ve yine oturacak yer bulamayacağım sanırım![]()
Şaşırmadım. Buca metrosundan sonrasını hiç düşünemiyorum.Geçenlerde Kaymakamlık yönünden Evka3’ü görmüştümEkli dosyayı görüntüle 41942
Sistemler bazen karışıyor bizim bursarayda da greencity vagonları geçenlerde yanlış gösteriyordu düzelttiler.Bornova yönü üçyoldan metroya bindim. Gelecek istasyon konak yazacağına göztepe yazıyor![]()
1-2 durak geçtikten sonra düzeldi. Biz durakları biliyoruz gene de bilmeyen için daha sıkıntı.Sistemler bazen karışıyor bizim bursarayda da greencity vagonları geçenlerde yanlış gösteriyordu düzelttiler.