Antalya - Yatırım Haberleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirhan

WT Kullanıcı
Puanlar
15,558
Antalya yatırım haberleri ile ilgili paylaşımları burada yapabilirsiniz.

Bartu Turizm A.Ş. Turizm Konaklama Tesisi Projesi için 400 Milyon Liralık Yatırım Yapacak

Bartu Turizm Yatırım A.Ş.'nin, "Turizm Konaklama Tesisi" projesi için Antalya Valiliğine sunulan Proje Tanıtım Dosyası incelenerek Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlatıldı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, Baysal Çevre Ltd. Şti. tarafından hazırlanan tanıtım dosyasında bedeli 398.547.000 TL olan proje Antalya Manavgat'ta gerçekleştirilecek.

Proje 8.509,58 m2 alanda, toplam 205 oda 410 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Kaynak: Yatırımlar Dergisi

turzim-konaklama-yd-190558.webp

Perma İnşaat Wyndham Residences Antalya Airport Otel Projesi için 220 Milyon Liralık Yatırım Yapacak

Perma İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti.'nin, "Wyndham Residences Antalya Airport Otel Projesi" projesi için Antalya Valiliğine sunulan Proje Tanıtım Dosyası incelenerek Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlatıldı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, Abece Grup Çevre A.Ş. tarafından hazırlanan tanıtım dosyasında bedeli 221.856.340 TL olan proje Antalya Aksu'da gerçekleştirilecek.

Proje kapsamında 252 adet konut, 60 adet ticari alan ve 1 adet 62 ddalı otel yapılacak. Projenin toplam inşaat alanı 40.846,65 m2 olacak.

Yatırımlar Dergisi

Ünlü Mimarlık, Antalya'da Turizm Konaklama Tesisi Projesi için 335 Milyon Liralık Yatırım Yapacak

Ünlü Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik ve Ticaret Ltd. Şti.'nin, "Turizm Konaklama Tesisi" projesi için Antalya Valiliğine sunulan Proje Tanıtım Dosyası incelenerek Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlatıldı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, Baysal Çevre Ltd. Şti. tarafından hazırlanan tanıtım dosyasında bedeli 335.020.800 TL olan proje Antalya Aksu'da gerçekleştirilecek.

Kurulacak tesisin kapasitesi toplam 105 oda (210 yatak) olacak.

Yatırımlar Dergisi

nlu-mimarlik-yd-190558.webp

Geri