Balıkesir - Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berktuğ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berktuğ

WT Yönetici
BALOSB’nin genişletilmesi kapsamında, 2.Etap 2. Kısım kamulaştırma çalışmalarına başlanmıştır. Uzlaşma görüşmeleri Başkanlığımız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Kaynak: Balıkesir YİKOB / Instagram

balosb-geni-leme-alanlari.webp

📍BALOSB
Vali İsmail Ustaoğlu’nun katılımıyla, Eyüp Sabri Tuncer fabrikasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Vali İsmail Ustaoğlu: “Bugün temelini attığımız üretim tesisi, bölgemizin üretim gücünü artıracak ve istihdamımıza önemli katkılar sağlayacaktır. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun.”

Kaynak: Balıkesir Valiliği / Instagram

balikesir_osb_est_1.webp

balikesir_osb_est_2.webp

balikesir_osb_est_3.webp

balikesir_osb_est_4.webp

balikesir_osb_est_5.webp

balikesir_osb_est_6.webp

balikesir_osb_est_7.webp

📍BALOSB
Vali İsmail Ustaoğlu’nun katılımıyla, Aromatech Balıkesir Üretim Tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Vali Ustaoğlu: “Sürdürülebilir üretim anlayışıyla bu yatırımın, hem Balıkesir’imize hem de ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacağı muhakkaktır.”

Kaynak: Balıkesir Valiliği / Instagram

balosb_aromatech_1.webp

balosb_aromatech_2.webp

balosb_aromatech_3.webp

balosb_aromatech_4.webp

Balıkesir Organize Sanayi Bölgemizde, MAYAFIX Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilecek yatırımın temel atma törenini, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Hüseyin Bekki ve Bölge Müdürümüz Akın Ünal’ın katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi olarak; büyümeye, üretmeye, istihdam oluşturmaya ve şehrimiz ile ülkemizin ekonomisine değer katmaya kararlılıkla devam ediyoruz.

Bölgemizde hayata geçirilen bu kıymetli yatırımın firmamıza, Balıkesir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor; MAYAFIX Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye başarılar diliyoruz.

Kaynak: BALOSB / Instagram

balosb_mayafix_1.webp

balosb_mayafix_2.webp

Geri