BLAK Coffee Co.

Marmaray

WT Kullanıcı
IMG_9910.webp

Son zamanlarda her yere türemeye başlamış yeni zincir. İlk şubesi Kazasker’de 2022’de açılmış. Kurucusu Görkem Gökalp, herkesin kafe sahibi olabileceği bir modeli oluşturmaktan övünçle bahsediyor. Franchise olarak çalıştıkları için dükkan kalitesinde değişkenlik olabilir ama Anadolu Yakası’nın doğusunda kalan şubelerinin hepsi iyi gibi bence. Diğer zincirlerin aksine içecekleri masaya getiriyorlar. Cold brewleri günlük genel merkezde demlenip mağazalara dağıtılıyormuş. Şuruplu içeceklerini ben beğenmedim, kendi markalı şurupları kullanılıyor. Limonlu cheesecakeleri vasat, onun dışında tatlıları fena değil. İlginç müzik seçimlerine sahipler. Bence iyi bir zincir. Tavsiye ederim.

on zamanlarda her yere türemeye başlamış yeni zincir. İlk şubesi Kazasker’de 2022’de açılmış. Kurucusu Görkem Gökalp, herkesin kafe sahibi olabileceği bir modeli oluşturmaktan övünçle bahsediyor. Franchise olarak çalıştıkları için dükkan kalitesinde değişkenlik olabilir ama Anadolu Yakası’nın doğusunda kalan şubelerinin hepsi iyi gibi bence. Diğer zincirlerin aksine içecekleri masaya getiriyorlar. Cold brewleri günlük genel merkezde demlenip mağazalara dağıtılıyormuş. Şuruplu içeceklerini ben beğenmedim, kendi markalı şurupları kullanılıyor. Limonlu cheesecakeleri vasat, onun dışında tatlıları fena değil. İlginç müzik seçimlerine sahipler. Bence iyi bir zincir. Tavsiye ederim.
Fiyatlar nasıl acaba

Geri