Bursa Ekokent-Nilüfer Batı Gelişim Bölgesi

Burayı senelerdir bölüşemiyorlar ya.
Aslında bunca zaman gecikmesinin sebebi hep Recep Altepe.
Sürekli reddetti hazırlanan planları.
Daha bir kez askı görebildi plan.
Nilüfer olduğundan zaten burası bozbeyin projesiydi zamanında imarı geçirirse o geçirir bakalım ne olacak merakla bekliyoruz bu ay sonunu

Nilüfer olduğundan zaten burası bozbeyin projesiydi zamanında imarı geçirirse o geçirir bakalım ne olacak merakla bekliyoruz bu ay sonunu
Artık meclise takılmaz diye düşünüyorum ben.
Alınur aktaş zamanında bile meclisten geçti.
Meclis ayaği tamam görünüyor.
Akademik odalar da tamam derse,bu iş oldu sayılır artık

Doğanköy'de inşaatlar başladı ama Doğanköy'ünde imar planının hayata geçmesi yanılmıyorsam bir 10 yıl aldı.
Ekokent daha eski sanırım doğanköye göre ben anlamadım zaten kayapa ve balkam şov yaparken daha değerli arazi neden hala imara açılamadı

Yolu olmayan,batakliğin içindeki arazilere apartmanlar yaptılar,ekokent hala bekliyor
O bölge artık bir bütün olarak görülmeli balkan,30 ağustos ve kurtuluş mahalleleri bir bütün bu gerçekleşe yüzleşip bu imarı artık geçirmeliler.

O bölge artık bir bütün olarak görülmeli balkan,30 ağustos ve kurtuluş mahalleleri bir bütün bu gerçekleşe yüzleşip bu imarı artık geçirmeliler.
Akademik odalara uygun bir plan hazirlamişlardır artık ya,çünkü bu adamlar olmaz.dedi mi olmuyor,ısrar etmeye gerek yok

Geri