EREV - Menzili Uzatılmış Elektirikli Araç Teknolojisi ⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efe16

WT Yönetici
EREV Nedir?

Tekerlekleri her zaman bir elektrik motoru tahrik eder.Araçta ayrıca küçük bir içten yanmalı (benzinli) motor bulunur.Bu benzinli motor tekerleklere güç vermez yalnızca jeneratör görevi yaparak batarya azaldığında pili şarj eder ve toplam menzili uzatır.

En sonunda benim söylediğim sisteme markalar geçmeye başlıyor Erev teknolojisi herkes tarafından kabul görecek harika bir sistem umarım yaygınlaşır ve içten yanmalı motorlu araçlar üretimden kalkarak çok daha çevreci ve kullanıcısını üzmeyecek bu teknoloniye geçilir.

EREV Nedir?

En sonunda benim söylediğim sisteme markalar geçmeye başlıyor Erev teknolojisi herkes tarafından kabul görecek harika bir sistem umarım yaygınlaşır ve içten yanmalı motorlu araçlar üretimden kalkarak çok daha çevreci ve kullanıcısını üzmeyecek bu teknoloniye geçilir.

Birbirimize bu sitede çoğu zaman muhalefet olduğumuz, bana "teknoloji düşmanı" diyen @Efe16 ile hemfikir olduğumuz sayılı mevzulardan

Ben de EREV hibrit araçları beğeniyorum. Nissan "E Power" adıyla araçlarını EREV Hibrit olarak üretmişti.

en de EREV hibrit araçları beğeniyorum. Nissan "E Power" adıyla araçlarını EREV Hibrit olarak üretmişti.
E-power farklı onda şarj etme soketi yok ve batarya çok küçük bunda batarya büyük olack ve şarj soketi bulunacak jenaratör ise sadece belirli zamanlarda batarya şarjı için kullanılacak harika bir teknoloji

E-power farklı onda şarj etme soketi yok ve batarya çok küçük bunda batarya büyük olack ve şarj soketi bulunacak jenaratör ise sadece belirli zamanlarda batarya şarjı için kullanılacak harika bir teknoloji

O zaman E-Power "seri hibrit" oluyor.

Seri hibrit de kötü teknoloji değil bakıldığında ama bu saydığın hususlarından dolayı seni bir menzil uzatıcı hibrit (erev) kadar cezbetmedi belli ki

Şirketlerin hibrit motorlar yerine direk bu teknolojiye yönelmemeside bir garip bu teknolojiden petrol tayfasıda memnun olacak sonuçta benzine ve mazota bağlılık devam edecek azalsada öbür türlü bütün araçlar elektirikle devam edecek bence tüm modellerde direk bu teknolojiye geçilmeli her çıkan elektirikli modelin birde erev versiyonu çıkmalı isteyen istediğini alsın.Ayrıca otobüs ve kamyonlarda da menzil sorunu ortadan kalkacak.

Geri