Tabiki en acilinden mercedesin teknolojisi var 500 km artı menzilli model kesin gelmeliE-Conecto çıkarmalılar mı sence abi?
Tabiki en acilinden mercedesin teknolojisi var 500 km artı menzilli model kesin gelmeliE-Conecto çıkarmalılar mı sence abi?
Tabiki en acilinden mercedesin teknolojisi var 500 km artı menzilli model kesin gelmeli
Citaro Orta ve Batı Avrupa iken Conecto Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika. Onun için E Conecto aciliyeti olan araç değildir Mercedes için
Güncelde 21 metreden uzun aracı var mı Mercedes'inDoğu Avrupa için Conecto Troleybüs olabilir ama bak.
Güncelde 21 metreden uzun aracı var mı Mercedes'in
Pantograflı var ama troleybüs olarak yok sanırım12 metre troleybüsü kast etmiştim ama?
Bence komple devir edecekler travego,tourismo ve intouro üretimi arttırılacak.Mercedes Conecto İstanbul Hoşdere fabrikada üretiliyordu. Acaba tamamen Conecto üretimi otokara mı devredicekler. Yoksa üretim kapasitesini arttırmak için otokar ile birlikte bir iş bitliğine mi gidildi?
Bence komple devir edecekler travego,tourismo ve intouro üretimi arttırılacak.
Conecto üretimi yanlışım yoksa 5 yıllığına otokar’a devredildi. MB Türk teknikMercedes Conecto İstanbul Hoşdere fabrikada üretiliyordu. Acaba tamamen Conecto üretimi otokara mı devredicekler. Yoksa üretim kapasitesini arttırmak için otokar ile birlikte bir iş bitliğine mi gidildi?
Ben cocnectonun mercedese çok bir kazanç sağlamadığını düşünüyorum son alınan kararla ülke içinde zaten satamıyorlar avrupadan gelen sipariş sayısı nedir bilmiyorum ama 5 yıl sonra fişi çekerlerse şaşırmamConecto üretimi yanlışım yoksa 5 yıllığına otokar’a devredildi. MB Türk teknik
personeliyle beraber Sakarya’da üretilecek.
5 yıl sonra ne olur bilmiyorum ama Conecto Otokar’a devirle beraber sonunda Orta Avrupa pazarına giriş yaptı. Belki kalıcı olabilir
Otokar rahat rahat inceler artık araçları, Otokar kötü araç üretmiyor ama kendisi için bir kazanım olmuş
Renault'a üretim yapmış bir fabrika bundan ders çıkarmıyorsa bir halt olmaz.Keşke Conecto üretimini Karsan mı üstlenseydi? Manayla kaliteli araç yapmayı öğrenirlerdi...![]()
Ortaya çıkacak araçta motor dışında her şey diğer Karsan otobüslerinden araklanmış olurdu. Hatta belki aynı aracın Karsan markalısını da satarlardı.Keşke Conecto üretimini Karsan mı üstlenseydi? Manayla kaliteli araç yapmayı öğrenirlerdi...![]()
Renault'a üretim yapmış bir fabrika bundan ders çıkarmıyorsa bir halt olmaz.
İşçi çıkarma mevzusu derin burada markayı suçlamam benDers çıkarmak yerine işçi çıkarmayı tercih etmelerinden belli.
J9'dan beri böyle bu marka. Nasıl yurtdışına o kadar ihracat yapıyor anlam veremiyorum. Jest ve (yeni) Atak modelleri güzel orası ayrı bak.
İşçi çıkarma mevzusu derin burada markayı suçlamam ben
J9'lar zamanın gerisinde olduğu için öyleydiler, Tofaş'ın Şahin'i gibi.
Bizde bir standart yok ondan kaynaklanıyor. En alt seviyeden bir standart olsun diye bir kural belirlenmiş o uygulanıyorKafiyeli olsun diye öyle dedim yoksa bu durum siyaset ve ekonomi bağlantılı tabii.
Onun dışında araçların iç piyasa ve ihraç versiyonları arasında bariz farklar olması Karsan'ın en sevmediğim yanı. Atak neyse de Jest'te bu durum çok belirgin. Artık bu yurt içindeki Jest'lerin böyle olmasının sebebi alıcılar mı, bayiler mi bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla da direkt Karsan'dan alınan Jest yok iç piyasada. Tüm araçlar Koçaslanlar'dan alınıyor.
Bizde bir standart yok ondan kaynaklanıyor. En alt seviyeden bir standart olsun diye bir kural belirlenmiş o uygulanıyor
Kuralsızlıklar ülkesiyizBir de şu an otobüslerde GSR uyum zorunluluğu var. Sıfır alınan Jest ve Atak'larda GSR görüyor muyuz? Yok.
Güleryüz dahi gerekli sensörleri yerleştirerek GSR uyumunu yakaladı.