tabii

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu platformun adının TRT+ olmasını isterdim.

Ayrıca sadece canlı yayın, dizi ve filmler yerine TRT'nin bir superapp'i olabilirdi.

TRT Haber, TRT Akademi, TRT Dinle, TRT Spor gibi uygulamalar ile birlikte TRT'nin yurtdışı haber yayınları, TRT'nin yayınladığı Bil Bakalım vb. oyunları, TRT Çocuk dergisini entegre edebilirlerdi.

99 tl ye aldım şampiyonlar ligi için açık kanalda yayınlanmayan maçları seyrediyorum arada güzel oluyor ama daha kapsamlı olabilir tabi.

99 tl ye aldım şampiyonlar ligi için açık kanalda yayınlanmayan maçları seyrediyorum arada güzel oluyor ama daha kapsamlı olabilir tabi.

Sadece tabii nezdinde değil, tüm platformlarda abonelik modeline ek olarak içerik başına ücretlendirme modeli de olmalı. Bir filmi izleyen de onca diziyi filmi izleyen de aynı ücretle abone oluyor.

Sadece tabii nezdinde değil, tüm platformlarda abonelik modeline ek olarak içerik başına ücretlendirme modeli de olmalı. Bir filmi izleyen de onca diziyi filmi izleyen de aynı ücretle abone oluyor.
Doğru üye olduktan sonra paketlerin yanında içerikler teker teker satın alınabilmeli bence bu şekilde herkese ulaşılır şuanki halde büyük müşteri kayıpları var faiş fiyatlandırmadan dolayı.

Geri