Evet orda hatırladım şimdi osmangazi deyince merkeze gitti aklım.Ovaakça'da galiba
Evet orda hatırladım şimdi osmangazi deyince merkeze gitti aklım.Ovaakça'da galiba
Evet orda hatırladım şimdi osmangazi deyince merkeze gitti aklım.
Ama Osmangazi sonuçtaAdamlar bağlı olduğu ilçeye bakar abi Dürdane'de de olsa Soğukpınar'da da bu adamlar Osmangazi der![]()
Güzel olmuş togg t10f baya iyi durmuşTogg, yeni beyaz rengi "Seyhan"ı duyurdu
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), araçlarında yeni bir renk seçeneğini kullanıcıların tercihine sunacağını duyurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 32362
Togg’dan yapılan açıklamaya göre, Adana Çukurova’nın pamuk tarlalarından ilhamla tasarlanan beyaz renk “Seyhan”, şubat ayı itibarıyla T10X ve T10F modellerinde kullanılacak.
Yeni renk seçeneğiyle birlikte Akdeniz Bölgesi’ni de renk paletine dahil eden Togg, halihazırda Türkiye’nin farklı bölgelerinden ilhamla oluşturduğu “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya”, “Pamukkale”, “Urla”, “Ayder” ve “Mardin” renklerini kullanıcıların beğenisine sunmuştu.
Anadolu Ajansı
Zaten zam az olacak ama %55 ötv ye girecek t10f ve t10x mecburen 3 milyonu geçecek araçlar he devlet ötv sinden vazgeçer bir yasa çıkarırsa ayrı ama hiç sanmıyorum hatta elektirikli ötv si dahada artacak bana göre çıkacak araba 2 milyona yakın çıkar seneye.Çevre şehircilik bakanlığı (MKE) Makine kimya ile birlikte sıfır atık,yeşil atık ve emisyonu bitirme konusunda çalışmalar yürütüyorlar.Togg almak isteyene vergi avantajı dışında
ekstra neler yapılabilir üzerine çalışıyorlar.O yüzden togg fiyatını artırmamak için grupla da görüşmeler yapıyolar.Mümkün olduğunca diğer araçlara göre fiyatı aşağıda tutacaklar
öyle diğer araçlar gibi domino etkisiyle zam yapmazlar.Şuan ki fiyat bu kdr petrol fiyatı artışına vs durumlara göre yine iyi fiyat
T6 geliyor hocam hep bir alternatif var rahat olunZaten zam az olacak ama %55 ötv ye girecek t10f ve t10x mecburen 3 milyonu geçecek araçlar he devlet ötv sinden vazgeçer bir yasa çıkarırsa ayrı ama hiç sanmıyorum hatta elektirikli ötv si dahada artacak bana göre çıkacak araba 2 milyona yakın çıkar seneye.
Avrupa Gümrük Birliği nedeniyle ÖTV'de kafamıza göre iş yapamıyoruz. Mesela KDV'de istediğini yapabilir devlet diye biliyorumZaten zam az olacak ama %55 ötv ye girecek t10f ve t10x mecburen 3 milyonu geçecek araçlar he devlet ötv sinden vazgeçer bir yasa çıkarırsa ayrı ama hiç sanmıyorum hatta elektirikli ötv si dahada artacak bana göre çıkacak araba 2 milyona yakın çıkar seneye.