Togg Haberler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Togg, yeni beyaz rengi "Seyhan"ı duyurdu​

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), araçlarında yeni bir renk seçeneğini kullanıcıların tercihine sunacağını duyurdu.​

1769961894177.webp

Togg’dan yapılan açıklamaya göre, Adana Çukurova’nın pamuk tarlalarından ilhamla tasarlanan beyaz renk “Seyhan”, şubat ayı itibarıyla T10X ve T10F modellerinde kullanılacak.

Yeni renk seçeneğiyle birlikte Akdeniz Bölgesi’ni de renk paletine dahil eden Togg, halihazırda Türkiye’nin farklı bölgelerinden ilhamla oluşturduğu “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya”, “Pamukkale”, “Urla”, “Ayder” ve “Mardin” renklerini kullanıcıların beğenisine sunmuştu.

Anadolu Ajansı

Togg, yeni beyaz rengi "Seyhan"ı duyurdu​

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), araçlarında yeni bir renk seçeneğini kullanıcıların tercihine sunacağını duyurdu.​

Ekli dosyayı görüntüle 32362

Togg’dan yapılan açıklamaya göre, Adana Çukurova’nın pamuk tarlalarından ilhamla tasarlanan beyaz renk “Seyhan”, şubat ayı itibarıyla T10X ve T10F modellerinde kullanılacak.

Yeni renk seçeneğiyle birlikte Akdeniz Bölgesi’ni de renk paletine dahil eden Togg, halihazırda Türkiye’nin farklı bölgelerinden ilhamla oluşturduğu “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya”, “Pamukkale”, “Urla”, “Ayder” ve “Mardin” renklerini kullanıcıların beğenisine sunmuştu.

Anadolu Ajansı
Güzel olmuş togg t10f baya iyi durmuş

⚡Togg'un ucuz modeli T6'nın başlangıç fiyatı belli oldu!

Yerli otomobil markası Togg, 2027'de piyasaya süreceği ucuz modeli T6'nın T10X/T10F'nin neredeyse yarı fiyatına satılacağını açıkladı.

Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, katıldığı etkinlikte T6'nın başlangıç fiyatının bugünkü piyasa şartlarında yaklaşık 1,3 milyon lira olacağını ima etti.

Vergisiz fiyatı 1 milyon liranın altında olacak Togg T6, muhtemelen giriş seviyede küçük LFP batarya ile gelecek. Tosyalı, ucuz modeli kısa süre içerisinde elektrikli ticari bir aracın takip edeceğini de ekledi.
Dolu Batarya

Güzelmiş bir de bu modeli şirket arabası/taksi vb. amaçlar için en boş haliyle üretip, taksiciler için gerekli dizaynlar (şoför kabini, taksimetre altyapısı vb.) yapıp satsa tadından yenmez.

Tabii ben aslında TOGG'un L7 sınıfı 2 ve 4 kişilik iki farklı versiyonu olacak şekilde mini elektrikli arabalar üretmesini isterim.

Çevre şehircilik bakanlığı (MKE) Makine kimya ile birlikte sıfır atık,yeşil atık ve emisyonu bitirme konusunda çalışmalar yürütüyorlar.Togg almak isteyene vergi avantajı dışında
ekstra neler yapılabilir üzerine çalışıyorlar.O yüzden togg fiyatını artırmamak için grupla da görüşmeler yapıyolar.Mümkün olduğunca diğer araçlara göre fiyatı aşağıda tutacaklar
öyle diğer araçlar gibi domino etkisiyle zam yapmazlar.Şuan ki fiyat bu kdr petrol fiyatı artışına vs durumlara göre yine iyi fiyat

Çevre şehircilik bakanlığı (MKE) Makine kimya ile birlikte sıfır atık,yeşil atık ve emisyonu bitirme konusunda çalışmalar yürütüyorlar.Togg almak isteyene vergi avantajı dışında
ekstra neler yapılabilir üzerine çalışıyorlar.O yüzden togg fiyatını artırmamak için grupla da görüşmeler yapıyolar.Mümkün olduğunca diğer araçlara göre fiyatı aşağıda tutacaklar
öyle diğer araçlar gibi domino etkisiyle zam yapmazlar.Şuan ki fiyat bu kdr petrol fiyatı artışına vs durumlara göre yine iyi fiyat
Zaten zam az olacak ama %55 ötv ye girecek t10f ve t10x mecburen 3 milyonu geçecek araçlar he devlet ötv sinden vazgeçer bir yasa çıkarırsa ayrı ama hiç sanmıyorum hatta elektirikli ötv si dahada artacak bana göre çıkacak araba 2 milyona yakın çıkar seneye.

Zaten zam az olacak ama %55 ötv ye girecek t10f ve t10x mecburen 3 milyonu geçecek araçlar he devlet ötv sinden vazgeçer bir yasa çıkarırsa ayrı ama hiç sanmıyorum hatta elektirikli ötv si dahada artacak bana göre çıkacak araba 2 milyona yakın çıkar seneye.
T6 geliyor hocam hep bir alternatif var rahat olun

Avrupa Gümrük Birliği nedeniyle ÖTV'de kafamıza göre iş yapamıyoruz. Mesela KDV'de istediğini yapabilir devlet diye biliyorum

Geri