Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAZ SPOR OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİ
Yaz tatilinde çocukların sporla vakitlerini geçirmesi amacıyla 9 farklı branşta ücretsiz Yaz spor okulları açan Van Büyükşehir Belediyespor kulübü, sporun yanında farklı etkinliklerle de çocuklara keyifli bir yaz tatili yaşatıyor.
Hacıbekir Kültür Merkezindeki illüzyon gösterisine katılan Futbol branşından 60 çocuk, uçan balon gösterileri ve ilginç sihirbazlık gösterilerini izlerken hem şaşırdı hem de eğlendi. Etkinliğin sonunda, çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu
Van'da 3 yılda 11.370 çiftçiye yaklaşık 500 Milyon TL değerinde sertifikalı tohum desteği sağladık.
13 ilçede yapılan dağıtımlarda sadece bu yıl 4.746 ton buğday ve arpa tohumu çiftçilere ulaştırıldı.
3.5 milyon meyve fidanı, çilek üretim alanları, düve üretim merkezi, alabalık tesisleri ve daha fazlası yolda!
Üreten çiftçinin yanında olan bu projelerle Van, tarım ve hayvancılıkta güçleniyor!
Buğday ve Arpa Tohumu dağıtım töreninde konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ozan Balcı, desteklerin artarak devam edeceğini belirtti
Kırsalda üretimi artırmak ve maliyetleri azaltmak için Tarımsal Dairesi Başkanlığımızca çiftçilere silaj makinesi başta olmak üzere birçok tarım ekipmanı desteği sağlanıyor.
Göllü Mahallesi’nde 200 ton silajlık mısır üretimi gerçekleşti!