Van Büyükşehir Belediyesi Çalışmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirhan

WT Kullanıcı
Puanlar
15,556
Van büyükşehir belediyesi çalışmalarını bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

YAZ SPOR OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİ

➡️ Yaz tatilinde çocukların sporla vakitlerini geçirmesi amacıyla 9 farklı branşta ücretsiz Yaz spor okulları açan Van Büyükşehir Belediyespor kulübü, sporun yanında farklı etkinliklerle de çocuklara keyifli bir yaz tatili yaşatıyor.

➡️ Hacıbekir Kültür Merkezindeki illüzyon gösterisine katılan Futbol branşından 60 çocuk, uçan balon gösterileri ve ilginç sihirbazlık gösterilerini izlerken hem şaşırdı hem de eğlendi. Etkinliğin sonunda, çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu

KENTİMİZİ YEŞİLLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

➡️ Şehir Merkezindeki kavşak ve orta refüjlerde kuru peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarımız sürüyor.

➡️ Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığımıza bağlı ekipler, kentimizi taflan, gül, spiral çam ağacı gibi mevsimine göre çiçeklerlerle süslüyor.

➡️ Kavşak ve refüjlerde de beyaz dolomit ve ponza kullanılarak daha iyi bir görünüme kavuşması sağlandı.

20250909_133311.webp 20250909_133315.webp

VAN'DA ÇİFTÇİYE TARİHİ DESTEK!

📌 Van'da 3 yılda 11.370 çiftçiye yaklaşık 500 Milyon TL değerinde sertifikalı tohum desteği sağladık.

📦 13 ilçede yapılan dağıtımlarda sadece bu yıl 4.746 ton buğday ve arpa tohumu çiftçilere ulaştırıldı.

🌳 3.5 milyon meyve fidanı, çilek üretim alanları, düve üretim merkezi, alabalık tesisleri ve daha fazlası yolda!

👨‍🌾 Üreten çiftçinin yanında olan bu projelerle Van, tarım ve hayvancılıkta güçleniyor!

➡️ Buğday ve Arpa Tohumu dağıtım töreninde konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ozan Balcı, desteklerin artarak devam edeceğini belirtti

20250924_144936.webp

Çiftçilerimize Makine Desteğimiz sürüyor! 🚜

Kırsalda üretimi artırmak ve maliyetleri azaltmak için Tarımsal Dairesi Başkanlığımızca çiftçilere silaj makinesi başta olmak üzere birçok tarım ekipmanı desteği sağlanıyor. 💪

👨‍🌾 Göllü Mahallesi’nde 200 ton silajlık mısır üretimi gerçekleşti!

👏 Çiftçiler memnun, üretim artıyor!

20250926_104930.webp

Geri