Bende 2 kuleyi çok seviyorum şu dvd setinin extended 4 k olanını bir bulamadım bulursam alıcamDVD setim var. Bazen izlerim. İki kule olanı daha çok beğeniyorum.
Hocam. Bende DVD seti var. Yetmedi. Blu-ray Setini aldım. Açıkçası görüntüsünü pek başarılı bulmadım. Başkasına sattım. DVD'den seyretmek daha keyifli. Extended DVD seti de çıktı. Fakat filmleri tek diske sığdıramadıkları için soğuk baktım. Tek bir film 4 saatten fazla sürüyordu. Şimdi keşke alsaydım diyorum.Bende 2 kuleyi çok seviyorum şu dvd setinin extended 4 k olanını bir bulamadım bulursam alıcam
İstanbul'da iseniz Kadıköy Film kulübüne bir bakın. Adamda kendi ifadesi ile 100.000 adetten fazla film seti var. Pazar günleri kapalı. Bilginiz olsun.Bende 2 kuleyi çok seviyorum şu dvd setinin extended 4 k olanını bir bulamadım bulursam alıcam
Bir mesaj atayım bakalım ne diyecek bursadayım ben kargoyla gönderir en azından.İstanbul'da iseniz Kadıköy Film kulübüne bir bakın. Adamda kendi ifadesi ile 100.000 adetten fazla film seti var. Pazar günleri kapalı. Bilginiz olsun.
https://www.instagram.com/kadikoydebirfilmkulubu/reels/