sezgin_ist
WT Moderatör
Yerli dizileri bu başlık altında önerebilir görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
Bu aralar en beğenerek izlediğim dizi pazartesi akşamları Show TV'de yayınlanan kalpazan dizisi.
Şu bazı diziler var artık gına getiren onlarada bir baksan belki finale giderlere biz de sayende kurtuluruz kardeşimZaten çok takip ettiğim dizi yoktur. Beğenerek izlediğim dizide şansıma birkaç hafta sonra final yapar.
Şimdide kalpazan pazartesi akşamı final yapıyormuş.
Geçenlerde Now'da yayınlanan Ertan Saban'ın oynadığı Kötü Kan dizisinde de böyle olmuştu.
Bir daha TV'de izlemeyeceğim dizi vallahi![]()
Şu bazı diziler var artık gına getiren onlarada bir baksan belki finale giderlere biz de sayende kurtuluruz kardeşim![]()
Aynen kardeşim artık TV ye Bakan bile yok herşey telefonda varArtık çoğu kişi dijital plotformlara yöneliyor böyle olunca da raytingler düşüyor sonuç final oluyor ben böyle yorumluyorum artık.
Bakıyorum çok yeni başlayan diziler birkaç hafta sonra final yapıyor.
Artık çoğu kişi dijital plotformlara yöneliyor böyle olunca da raytingler düşüyor sonuç final oluyor ben böyle yorumluyorum artık.
Reyting ölçü şekli bana oldum olası saçma geliyor 1990 yıllarda tam normal diyek günümüz teknolojisin de bu yapılam ölçüm çok saçmaReyting ölçümünü TİAK adlı bir şirket Türkiye genelinde belirli bölgelerde belirli sayıdaki eve reyting cihazı kurarak yapıyor ve hangi evlerde reyting cihazı olduğu da gizli tutuluyor.
Her şeyin geliştiği ve değiştiği günümüzde bu kadar ilkel bir yöntemle televizyon içeriklerinin kaderini tayin etmek doğru değil. Sonuçta televizyon izlenen her evde reyting cihazı yok.
Televizyon içeriklerinin kanalın kendi web sitesindeki, Youtube'daki veya yayınlanıyorsa dijital platformlardaki izlenmelerinin de dikkate alındığı, akıllı televizyonlarda arka planda internet üzerinden izleme verisinin aktarıldığı yeni yöntemler kullanılabilir.