YHT - Ankara - İstanbul / Geyve - Sapanca Tünelleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bursa-İstanbul arası kaç dakika olacak 2 saat 15 dakika olacak diyorlar ya
bu tüneldeki kısalma olmadan mı hesaplanmış
Sanırım bu tünel dahil hesaplama bu ama bu hesap söğütlüçeşmeye göre mi yoksa halkalıya göre mi yapıldı onu söylemiyorlar.Söğütlüçeşmeye daha erken varabileceğini düşünüyorum.Haydarpaşa açılıncada seferler orda sonlanmalı.

Sanırım bu tünel dahil hesaplama bu ama bu hesap söğütlüçeşmeye göre mi yoksa halkalıya göre mi yapıldı onu söylemiyorlar.Söğütlüçeşmeye daha erken varabileceğini düşünüyorum.Haydarpaşa açılıncada seferler orda sonlanmalı.
pamukova 2 saat 8 dakika sürüyorsa tünelsiz
bursa -pamukova 30 dakikadan fazla tutar mı sence

Ekran Resmi 2026-03-03 00.35.39.webp

pamukova 2 saat 8 dakika sürüyorsa tünelsiz
bursa -pamukova 30 dakikadan fazla tutar mı sence
Ortalama 1.30 saat sürer arabayla pamukova yht ile 30 dakikadan fazla sürer ama 1 saat süreceğinide sanmıyorum.Ordan sonra istanbul haydarpaşa 1 saat sürse 1.45-2 saat yaklaşık olur bence makul bir süre

Ortalama 1.30 saat sürere arabayla pamukova yht ile 30 dakikadan fazla sürer ama 1 saat süreceğinide sanmıyorum.Ordan sonra istanbul haydarpaşa 1 saat sürse 1.45-2 saat yaklaşık olur bence makul bir süre
yok bre 2 saat 45 dakika yapıyor bursa-haydarpaşa arası geyve tüneli katmadan

iyide altaki fotodaki zamana bakarsan anlarsın
Tüneller bitince yarım saatten fazla kısalma olacak bursadan pamuk ova 45 dakika sürerse sürede 2.15 dakikaya iniyor onların verdiği süreyle tutacak birde transit gidecek yht ile aradaki istasyonlarda duracak yhtlerin varış saatleri ayrı olacak onlarada bakmak gerekecek.2.30 saate olsa haydarpaşa gitsin benim tek tercihim olacak.

Geri