J
Joker
Umarım akia alınmaz yine.
Bmc daha şanslı olur sayı fazla iyi fiyat verebilir.Umarım akia alınmaz yine.
iett'deki procity tr bir nevi test modeli, üretilen ilk yeni kasalardan. rahmetli 36T'de görmenize şaşırdım kendisini, ben hep körüklü conecto görüyordum bu hattaProcity tr modelinde nedense çürüme mi desem paslanma mı desem o tarz görüntü var çeşitli yerlerinde. 36T hattında 1-1,5 sene önce gördüğümde şok geçirmiştim. Çünkü aracın içine bindiğimde kaydırmalı pencere yok mu işte o siyah bölümde görmüştüm ve o bugündür dikkat ediyorum dışında da var aynı durum. Ayrıca procity tr nin ön yüzündeki gri ve siyah boyası olsun, arkasındaki siyah boya olsun sonra arka yan direklerdeki gövde rengi sarı boya beni bunaltıyor ve araçtan soğutuyor.
Bmclerin her yerinden ses geliyor son kasa çok iyi değil.Yeni elektirkli kasa gibi yenileyip biraz kalite eklemeliler.iett'deki procity tr bir nevi test modeli, üretilen ilk yeni kasalardan. rahmetli 36T'de görmenize şaşırdım kendisini, ben hep körüklü conecto görüyordum bu hatta
Makyajlı otokarlar güzel ama fiyatları yüksek.Bence facelift Otokar Kent alınacak.Otokar yüksek ihtimalle teklif verir.
Makyajlı otokarlar güzel ama fiyatları yüksek.
son kasa eskiye kıyasla iyi yineBmclerin her yerinden ses geliyor son kasa çok iyi değil.Yeni elektirkli kasa gibi yenileyip biraz kalite eklemeliler.
Otokar ve ısuzu olabilir.
Ya mercedes alırsaNedense içime otokarın alacağı doğuyor. Canlı yayınlarsa aktarırım burada.
Aaa bak o zaman bomba olur![]()
Neden mercedes bu ya kalite hakkımız mercedes alsın ihaleyiMercedes ihaleye teşekkür mektubu bırakıp teklif vermezse görürüm bombayı.
Marka mühim değil sonuçta 6 teker bir karoser değil mi hepsi aynı götürsün yeter.
Mercedes ihaleye teşekkür mektubu bırakıp teklif vermezse görürüm bombayı.
Marka mühim değil sonuçta 6 teker bir karoser değil mi hepsi aynı götürsün yeter.
Ben man diyerek iddayı arttırıyorumBende Mercedes'ten pek ümidim olmadığı için otokar dedim.
Mercedes bu ihaleye istekli olursa ve alırsa benin için süpriz olur.
Kaliteli ve dayanıklı olsun önemli olan o benim için.
Ben man diyerek iddayı arttırıyorum![]()
Mercedes'te 10 sene önceki Mercedes değilki...Neden mercedes bu ya kalite hakkımız mercedes alsın ihaleyi
Bunu conecto için diyebiliriz ama citaro için aynı şeyleri düyemeyiz bizim ülkede üretilen her ürünün kalitesi maalesef düşüyor.Alman firmaların da Almanya gibi duraklama devrine girdiğini düşünüyorum son yıllarda![]()
Bunu conecto için diyebiliriz ama citaro için aynı şeyleri düyemeyiz bizim ülkede üretilen her ürünün kalitesi maalesef düşüyor.
Çin 3-5 yıla Mercedes'i çökerticek gorursunuzBunu conecto için diyebiliriz ama citaro için aynı şeyleri düyemeyiz bizim ülkede üretilen her ürünün kalitesi maalesef düşüyor.
Nerden biliyon bindin mi?Citaro'lar da eski kalitesinde değil onu belirteyim. Avrupa ülkeleri/şehirleri eskisi kadar Citaro tercih etmiyor alternatiflere kaydılar.
Hiç bişey yapamazlar alman her zaman almandır geçici herşey bak elektirikli arabalarda hem menzilde hem şarj hızında yakaladı mercede ve bmw çini kalite zaten daha iyi çinlilerin bir espirisi kalmadı.Çin 3-5 yıla Mercedes'i çökerticek gorursunuz