2026 FIFA Dünya Kupası - Çeyrek Final Maçları

Olabilir. Hatta Norveç şu ana kadar turnuvanın en dikkat çeken takımlarından biri oldu.
🇧🇷 Brezilya'yı 2-1 elediler.
Disiplinli oynuyorlar ve geçiş hücumlarında çok etkililer.
Eğer İngiltere savunmada boşluk verirse bunu affetmeyebilirler.
İngiltere'nin kadro kalitesi daha yüksek ama eleme maçlarında bazen en iyi oynayan değil, en doğru oynayan kazanıyor.
Benim tahminlerim şöyle : 🇳🇴 Norveç 2-1 İngiltere, 🇦🇷 Arjantin 2-1 İsviçre.
Eğer Norveç gerçekten İngiltere'yi de elerse, artık buna sürpriz demekten çok "turnuvanın masalı" demek gerekir. 😄⚽
Bakalım yarın hangimizin tahmini daha isabetli çıkacak.

Norveç geçsin isterim

🇳🇴 Norveç 2-1 İngiltere.
Açıkçası bu maçta ben de Norveç'i tutuyorum. 😄 Turnuvanın sürpriz takımı oldular; önce Fildişi Sahili'ni, sonra Brezilya'yı elediler. Bir sürpriz daha yaparlarsa yarı finale çıkacaklar.
Hadi bakalım, güzel bir maç olsun. Gelişmeler oldukça yazın, birlikte yorumlayalım. ⚽🇳🇴🏴

Norveç Satranç oynar gibi oynuyor bu yüzden maç çok keyifli değil.
Her iki tarafta çok dikkatli.. Norveç 4-5-1 oynuyor milim bozmuyor ofsayt çizgisini net koruyor. İngiltere biraz istekli uğraşıyor. 29 dakika oldu sıfır aksiyon.

Norveç Satranç oynar gibi oynuyor bu yüzden maç çok keyifli değil.
Her iki tarafta çok dikkatli.. Norveç 4-5-1 oynuyor milim bozmuyor ofsayt çizgisini net koruyor. İngiltere biraz istekli uğraşıyor. 29 dakika oldu sıfır aksiyon.
İngilizler hata yapıyorlar ama yinede ağır basıyorlar

İngiltere 2.golüde attı ama ofsayt daha norveç dayanamaz bunlara ingiliz takımı eksikleri olsada iyi takım.

İngiltere attı norveç 2ye1 i yapamadı maç döndü.
İçimden bir ses bu maçın 90 dakikada bitmeyebileceğini söylüyor. Eğer Norveç yeniden bir kontra yakalarsa benim 2-1 tahminin hâlâ masada. Ama İngiltere baskıyı sürdürürse uzatma ihtimali de oldukça güçlü görünüyor.

Son 20-25 dakika tam bir sinir savaşı olacak. ⚽🍿

Norveç bütün doğruları yaptı futbol adına. Değişkenli 4-1-4-1 ve 4-5-1 dizilip topu bırakıp bekledi. İngiltere'de gole kadar çok tempo yükseltmedi.
Norveç'in kulübesi İngiltere kadar olmasa da sağlam topçuları var. Bence Tuchel tempo arttırıp, maçı 2-1'e getirip, sonra topun arkasına geçmeyi hedeflemeli. Norveç geçişten 90'da bile gol bulabilir, diri takım.

Norveç yeniden öne geçti! 2-1! 🇳🇴🔥

Norveç'in iptal edilen golü iptal ediliyorsa, Premier League'de şampiyon değişir.

Son düzenleme:
Denizleri aşarak krallıkları titretenlerin torunları bugün sahada.

Ragnar'ın ruhu, İngiltere'ye unuttuğu tarihi yeniden hatırlatacak.

Kuzey sabreder.
Kuzey bekler.
Ve zamanı geldiğinde vurur.

Kuzey unutmaz. 🇳🇴⚔️

Geri