sezgin_ist
WT Yönetici
Bu yola en acilinden başlamalılar.Umarım kısa zaman sonra ihale için bir adım atılır.İnşallah bir an önce yapılır. Biz de kullanırız. Çok kez kullandığım bir yol. Akyazı-Nallıhan-Beypazarı-Ayaş-Ankara. Mudurnu'yu saymıyorum. Orası sapa kalıyor. Nallıhan'dan sonra yollar mükemmel zaten. Nallıhan Kuş Cenneti'nin oradaki viyadük ve tüneli de hizmete açtılar. Geçmek nasip oldu.
Bu projenin tasarımını Yüksel Proje ile Dolsar birlikte yapıyorlar. Hatta sınıf arkadaşım ekipte. Bu projenin işi uzun. Ankara-İzmir, Bursa-Sivrihisar, Denizli-Antalya, Kalkınma Yolu ve Ankara-Samsun ile Güney Marmara (Yalova) yolları daha önce başlar kanımcaBu yola en acilinden başlamalılar.Umarım kısa zaman sonra ihale için bir adım atılır.
Bursa-sivrihisar projeside çok önemli proje umarım başlar zamanlaBu projenin işi uzun. Ankara-İzmir, Bursa-Sivrihisar, Denizli-Antalya, Kalkınma Yolu ve Ankara-Samsun ile Güney Marmara (Yalova) yolları daha önce başlar kanımca
Trafik sayılarına bakarsanız, Bursa-Sivrihisar hattı Gerede-Amasya, Niğde-Konya-Afyon, Ankara-Sivrihisar hatlarından daha düşüktür kanımca. Gerçi güncel yol yoğunluk haritası yok elimde. Çok iddia da edemem.Bursa-sivrihisar projeside çok önemli proje umarım başlar zamanla
Bursa-ankara devlet yolu geliş gidiş sayılarına bakmak lazım o hatta sayılar fazladır tahminim tabi bir otoyola ihtiyaç varmıdır orası şuan için tartışılırTrafik sayılarına bakarsanız, Bursa-Sivrihisar hattı Gerede-Amasya, Niğde-Konya-Afyon, Ankara-Sivrihisar hatlarından daha düşüktür kanımca. Gerçi güncel yol yoğunluk haritası yok elimde. Çok iddia da edemem.
Onun da tasarımı Dolsar'a ait. Ama Nallıhandan ilerisinde daha çoook iş varNallıhan'da yeni(2025'te) yapilan köprü ve viyadük projesi bu yola katkı sağlamış olucak mi?
O da illaki 10 km olsa yolu kisaltmistir![]()