Atom Bombaları-1945

HasanTürk

WT Moderatör
images (14).webp
6 Ağustos 1945 sabahı ilk atom bombası "Enola Gay" isimli bir bombardıman uçağı ile Hiroşima'ya atıldı. 3 gün sonra 9 Ağustos 1945 'te Nagasaki'ye atıldı. Bu bombalamalar dünyada ilk kez 'Atom Bombası' kullanılan savaş olarak tarihteki yerini aldı.

Bombalar tam olarak Japonyda nereye atılmış görebilirsiniz
Tokyoyu herhangi bir atom atılmamıştır
Mesafeleri görün diye ekledim

12.webp

Son düzenleme:
Belgeselini seyretmiştim gerçekten olacak iş değil insanlık suçudur.
Japonların 2. Dünya Savaşı öncesi izlediği politikalar da atom bombası atılması kadar insanlık suçu. 731. birim şeklinde araştırıp Japonların insanlar üzerinde yaptığı deneyleri, işlediği insanlık suçlarını görebilirsiniz. Japonlar da bugün özellikle sosyal medyada gösterildiği gibi çok cici, ahlaklı insanlar değiller maalesef.

Japonların 2. Dünya Savaşı öncesi izlediği politikalar da atom bombası atılması kadar insanlık suçu. 731. birim şeklinde araştırıp Japonların insanlar üzerinde yaptığı deneyleri, işlediği insanlık suçlarını görebilirsiniz. Japonlar da bugün özellikle sosyal medyada gösterildiği gibi çok cici, ahlaklı insanlar değiller maalesef.
Tabiki öyle ben her zulme karşıyım canlılari yok etmek yada eziyet etmek aynı kategori umarım hiç olmaz ama insan maalesef durmaz.

Geri