nerden nereye gitsin keşke demirtaşta falan durağı olsaydı veya 3.hat olurdu duraklarda sayding gibi kara tren olurdu ama yine iş görürdüVay arkadaş bildiğin tren kaldırıyorlar saatler seyrek ama yinede var tabiki bursayada lazım kesinlikle burban
Duraklar belli balat gar,gürsu,yenişehir havalimanı,yenişehir.nerden nereye gitsin keşke demirtaşta falan durağı olsaydı veya 3.hat olurdu duraklarda sayding gibi kara tren olurdu ama yine iş görürdü
iyide şehir merkezine teğet geçen hat işlevli olu mu kiDuraklar belli balat gar,gürsu,yenişehir havalimanı,yenişehir.
Şehir merkezine ilcelerden ve havalimanından yolcu tasicayacak neden olmasın balat gar artık şehir merkezi sayılır bursaray sayesinde her yere ulaşım var.iyide şehir merkezine teğet geçen hat işlevli olu mu ki
Şehir merkezine ilcelerden ve havalimanından yolcu tasicayacak neden olmasın balat gar artık şehir merkezi sayılır bursaray sayesinde her yere ulaşım var.
Demirtaşa bir istasyon yapılır çok problem değil zamanla olacak şeyler yeterki burban tasarısı kabul edilsin.Banliyö için Demirtaş taraflarına bir gar yapılmayıp insanları Balat'tan metro ile taşımak şehirler arası ulaşımda Kestel tarafına cep terminal yapmayıp insanları yaklaşık 1.5 saat süren 91/91G Terminal'e taşımakla neredeyse aynı. Burban veya başka adla yapılacak bir banliyö hattında bu ilave gar gerekli.
1.5 saat otobüs yerine raylı sistemle giderler zaten kesteleDemirtaşa bir istasyon yapılır çok problem değil zamanla olacak şeyler yeterki burban tasarısı kabul edilsin.
| GÜZERGAH | TAM | ÖĞRENCİ |
| İncirliova - Şehir Hastanesi | 40 TL | 25 TL |
| İncirliova - Aydın Merkez | 45 TL | 25 TL |
| İncirliova - Tekstil Park | 50 TL | 30 TL |
| İncirliova - ASTİM OSB | 65 TL | 40 TL |
| İncirliova - Umurlu | 70 TL | 40 TL |
| İncirliova - Aydın OSB | 80 TL | 50 TL |
| İncirliova - Köşk | 85 TL | 55 TL |
| Şehir Hastanesi - Aydın Merkez | 40 TL | 25 TL |
| Şehir Hastanesi - Tekstil Park | 45 TL | 25 TL |
| Şehir Hastanesi - ASTİM OSB | 45 TL | 25 TL |
| Şehir Hastanesi - Umurlu | 65 TL | 40 TL |