BBBUS-Havaist / Bursa - Sabiha Gökçen Havalimanı Arası Yolcu Taşımacılığı

Havaist bbbusla ortak taşıyacak ozaman olan yine halka oldu 100 tl pahalıya gidecekler
Mart sonuna kadar araç kaplamalarında herhangi ek bir logo görürüz o zaman BBBUS sarısı ile Havaist Mavisi bir karışımı da kaplama olursa güzel olur. Ek olarak @Emirhan Sevdalı'ya katılıyorum yakıt fiyatındaki artışlardan o da nasiplenirdi büyük ihtimal.

Havaist'in websayfasında Havaist/BBBUS yazıyordu dikkatimi çekti de acaba Burulaş'ın otobüslerinde BBBUS ve Havaist aynı kaplama ile çalışıp çalışacak araçlar hem Havaist hem Burulaş'ın araçları mı olacak ? Fotoğraf Havaist sitesinden alıntıdır.

Ekli dosyayı görüntüle 36557

Bende şu sıralar bakıyordum, havaist sitesinde, yakın zamanda nisan ayında seyahat edecektim, bilet almak istiyordum. Bu resmi görünce şaşırdım. Çünkü eskiden havaist otobüsü resmi vardı.

Peki son durum ne şimdi ? Havaist adina BBBUS lar mı çalışacak ?

Ama bir yandan mantıklı, Havaist'in o kadar kapasitesi demek ki yoktu, hemen ölçeklendiremediler.

Bende şu sıralar bakıyordum, havaist sitesinde, yakın zamanda nisan ayında seyahat edecektim, bilet almak istiyordum. Bu resmi görünce şaşırdım. Çünkü eskiden havaist otobüsü resmi vardı.

Peki son durum ne şimdi ? Havaist adina BBBUS lar mı çalışacak ?

Ama bir yandan mantıklı, Havaist'in o kadar kapasitesi demek ki yoktu, hemen ölçeklendiremediler.
Havaist, İstanbul geneli çalıştıgı için otobüsler şehiriçi-havalimanları arasındaki otobüs ve sefer sayıları fazla ondan ellerindeki otobüsler İstanbul dışında yetmeyebilir diye düşünüyorum.
Bir Instagram sayfasında ama Neoplan Skyliner alındıgını Havaist Bursa için olduğu konusunda söylemler vardı.
Havaist adına BBBUS çalışır mı bilemem ama önceki mesajlarda kombineli taşımacılıktan bahsedilmişti belki dediğiniz olabilir o.

Havaist, İstanbul geneli çalıştıgı için otobüsler şehiriçi-havalimanları arasındaki otobüs ve sefer sayıları fazla ondan ellerindeki otobüsler İstanbul dışında yetmeyebilir diye düşünüyorum.
Bir Instagram sayfasında ama Neoplan Skyliner alındıgını Havaist Bursa için olduğu konusunda söylemler vardı.
Havaist adına BBBUS çalışır mı bilemem ama önceki mesajlarda kombineli taşımacılıktan bahsedilmişti belki dediğiniz olabilir o.
Hocam bende katılıyorum. Akşam saatleri 15dk bir sefer yapıyor BBBUS şu anda. Bu da 6 araç tek yön, karşıklı 12 araç seferde demek. Ki Bayram gibi zamanlarda 10dk filan da çıkıyor diye hatırlıyordum frekans. Bu da 16-18 araca kadar çıkabilir anlamına geliyor.

Havaist'in web sayfasına yeni eklenen BBBUS logolu otobüsü görünce bir iş birliği yapıldığını anlıyorum ben. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden ve basında şuan bununla ilgili bir açıklama v.s. yok ama yakında anlaşılır meselenin ne olduğuna dair.

Tcdd Bursa -İstanbul biletlerini bugün açılsa
600 tl olurdu
pendik metro aktarmasıyla sabiha gökçene 5 durak sonra ulaşabilicek yakında
tcdd fena darbe vurabilir

Geri