Beşiktaş JK 2024-2025 Sezonu 🦅

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sezona iyi futbolla güzel başlayan Beşiktaş son 2-3 maçtır hem mental hem fiziki gerileme içine girdi ajax maçıda bunu kanıtlar nitelikte kulübeden gelen oyuncular maalesef zayıf kaldılar bu takımın 12-13 iyi oyuncusu var bunların hep iyi olması gerekiyorki maçlar kazanılsın diğer oyuncular umarım ilerleyen maçlarda katkı vermeye başlarlar.

https://www.ntvspor.net/futbol/giov...ti-tercihini-anlatti-66f5cabad5eabe0433428efe

Beşiktaş'ta Muçi'nin sol uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama tespit edildi​

Beşiktaş Kulübü, UEFA Uluslar B Ligi 1. Grup'ta oynanan Arnavutluk-Ukrayna maçında sakatlanan Ernest Muçi'nin sol uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı.​

Kulüpten yapılan açıklamada, Ernest Muçi'nin sakatlığına ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

"Arnavutluk Milli Takımı'nın Ukrayna ile oynadığı müsabakanın 52. dakikasında sol uyluk üst kısmında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Ernest Muçi'nin ülkemize dönüşünün ardından yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesinde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sol uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve kanama saptanmıştır. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

Anadolu Ajansı

Muçi istenileni veremedi maalesef kanatta oynatılmasının etkiside olabilir ama yinede az yarar sağladı bu sezon.

Kulübümüzden Bilgilendirme​

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulumuz 27 Kasım 2024 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır;

1- Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Yücel’in getirilmesine,

2- Beşiktaş JK profesyonel futbol takımı sorumluluğuna Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanları Mete Vardar ve Onur Göçmez ile Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar’ın getirilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliğiyle karar verilmiştir.

Saygılarımızla,
Beşiktaş JK
İçeride bir sıkıntının dolaştığı belliydi.Şimdilik böyle bir müdale geldi.Sonuçları ne olacak göreceğiz.

Hasan Arat, Beşiktaş başkanlığından istifa etti!​

Geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş.'deki başkanlık görevinden istifa eden Hasan Arat, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan da istifa ettiğini resmen açıkladı.​

Kaynak: HABERTÜRK

Kulubün acilen seçime gitmesi gerekiyor.2020 Yılından beri bir yönetim yok kulübün başında fikret ormanı mumla arıyoruz.Paralar nerde diyenler şu 5 yılda bir kere ağzını açmadı ne hallere düştük.Fikret orman umarım aday olur yoksa sonumuz kötü.

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli kongre kararı alındı​

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, olağanüstü seçimli kongreye gitme kararı aldı.​

Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu​

Siyah-beyazlı kulübün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı 22 Aralık Pazar, çoğunluk sağlanamazsa 29 Aralık Pazar günü yapılacak.​

Beşiktaş Kulübünde seçimli olağanüstü genel kurul toplantısının tarihi belirlendi.

Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, başkanlık seçiminin yapılacağı olağanüstü genel kurul toplantısının 22 Aralık Pazar günü gerçekleştirileceği, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 29 Aralık Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Olağanüstü seçimli genel kurulun, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 10.00'da başlayacağı ifade edildi.

Kulübün mevcut başkanı Hüseyin Yücel, genel kurulda aday olacağını açıkladı.

Anadolu Ajansı

Hüseyin yücel tek aday girecek gibi görünüyor.Mayısa kadar yapacakları mayıs seçimlerinde kaderini belirler.

Serdal Adalı, Beşiktaş Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.​

Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'in ardından Serdal Adalı da 29 Aralık'ta yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Serdal Adalı'nın adaylık açıklaması şöyle:

"Büyük Beşiktaş camiası...
Beşiktaşımızın son günlerde kamuoyu önünde maruz bırakıldığı durum ile karşılıklı olarak yapılan tüm suçlamalar; 121 yıllık tarihimizde eşi benzeri görülmemiş olayların yaşanmasına sebebiyet vermiştir.
Türk sporunun öncüsü, gözbebeği, en büyüğü olan Beşiktaş camiasına bugünleri yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur.
Üstelik Beşiktaşımıza bugünleri yaşatanlar; "Biz beceremedik, özür dileriz" demek yerine bu yüce makama aday olmakta, son 1 senenin ödülünü bekler gibi Beşiktaşımızda göreve talip olmaktadırlar.
Sorumlular, önce yapılanların hesabını vermelidir.
Unutmayınız ki problemi, o problemi yaratanlarla çözemezsiniz!
Camiamızın şahit olduğu bu ve buna benzer süreçleri bir daha yaşamamak, Beşiktaşımıza böyle günleri bir daha yaşatmamak için 29 Aralık 2024 tarihli Olağan Genel Kurulumuzda Beşiktaş Başkanlık makamına adayım.
Beşiktaşımızın geleceğine ilişkin yol haritamızla ilgili bilgilendirmeyi 13 Aralık Cuma günü yapacağım basın toplantısıyla paylaşacağım.
Aslolan Beşiktaş'tır, Saygılarımla..."

TRT SPOR

Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel ve Serdal Adalı, başkan adaylığı başvurusunu yaptı​

Beşiktaş Kulübü Divan Başkanlık Kurulu, Hüseyin Yücel ve Serdal Adalı'nın başkan adaylığı için başvuru yaptığını duyurdu.​

Siyah-beyazlı kulübün divan başkanlık kurulundan yapılan açıklamada, "22-29 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı ile ilgili olarak, tüzüğümüz hükmü gereği genel kurulumuza katılma hakkına sahip en az 250 üyenin yazılı önerisi ile adaylık başvurusuna hak kazanan Sayın Hüseyin Yücel ve Sayın Serdal Adalı başkan adaylığı dilekçelerini vermiş ve geçici yönetim kurulu listelerini başkanlığımıza teslim etmişlerdir. Her iki adaya da başarılar dileriz." denildi.

Anadolu Ajansı

Siyah-beyazlı kulübün divan başkanlık kurulundan yapılan açıklamada, "22-29 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı ile ilgili olarak, tüzüğümüz hükmü gereği genel kurulumuza katılma hakkına sahip en az 250 üyenin yazılı önerisi ile adaylık başvurusuna hak kazanan Sayın Hüseyin Yücel ve Sayın Serdal Adalı başkan adaylığı dilekçelerini vermiş ve geçici yönetim kurulu listelerini başkanlığımıza teslim etmişlerdir. Her iki adaya da başarılar dileriz." denildi.
Serdal adalı açık ara kazanır bu sefer aslında hasan arat ve ekibinin bu işi yapamayacağıda görülmesi serdal adalının elini çok güçlendirdi her şerde bir hayır vardır ben uzun yıllar başkan olarak kalacağını düşünüyorum tjk yı senelerdir çok iyi yönetti biz çok memnunuz babam at yetiştiricisi ve antrenörü herkesi kollayan bir yönetimi var tjk da Beşiktaşta da huzuru ve başarıyı getirecektir.

Geri
Üst Alt