Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seçime gidiyoruz Serdal Adalının ezici üstünlükle kazanacağı bir seçim olacak umarım başarılı olur artık şu başkan seçme işlerini bırakıp başarıya odaklanırız.
Beşiktaş'ta başkanlığa seçilen Serdal Adalı ve yönetimi, mazbatalarını aldı
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Adalı, "Bu göreve ve emanete layık olacağız." dedi.
Beşiktaş Kulübünde başkanlığa seçilen Serdal Adalı ve yönetim kurulu, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
Tüpraş Stadı Moda Merkezi'nde gerçekleştirilen törende Adalı, mazbatasını siyah-beyazlı kulübün divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk ile disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar'dan aldı.
Yönetim kurulunda görev yapacak diğer isimlere de mazbataları takdim edildi.
Mazbata töreninin ardından Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Beşiktaş'ta Serdal Adalı başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan isimler şunlar:
Asil: Hakan Daltaban, Murat Kılıç, Çağatay Abraş, A. Orhan Özalp, Mustafa Mollaoğlu, Uğur Fora, Kaan Kasacı, Merve Öztopaloğlu, Özkan Arseven, Toygun Batallı