sezgin_ist
WT Moderatör
Beşiktaş JK 2025-2026 sezonu hakkında paylaşımları buradan yapabilirsiniz.
.Maç sonrası hocayla vedalaşılacak bence gedsonda gidiyor işimiz çok zor bu sezonda.
Sergen gelir büyük ihtimal.X'te Şenol Güneş veya Sergen Yalçın teknik direktör olarak gelsin diyenler var.
Hocada olmadı çok yumuşak kaldı kimse sallamıyor hocayı geri 4 lü ve hoca değişmeli 2 de kanat oyuncusu şart yoksa bu sezonda kayıpSorun teknik direktörde mi gerçekten? Bu kadroyla kimi getirirsen getir başarı imkansız. Kadro kalitesi şampiyonluk için çok zayıf. Maksimum 3. olursun bu kadroyla.
Efe bu adam belki düşüşte olsa da dünyanın en büyük kulüplerinden olan M.Unıted’ı çok daha uzun süre çalıştırdı. Onlar bile sabrediyor biz dünyanın en büyük takımlarından biriymiş gibi sabır gösteremiyoruz. Bu mevcut teknik direktör için değil sadece genel olarak durum böyle. Ellerinde sihirli değnek yok, kadro kalitesi de belli. Ne bekleniyor ben anlamıyorum. Kimi getirirsen getir bu zihniyetle değişen bir şey olmaz. Daha fazla tazminat ödeyip işleri iyice kötüye götürmeye devam…Hocada olmadı çok yumuşak kaldı kimse sallamıyor hocayı geri 4 lü ve hoca değişmeli 2 de kanat oyuncusu şart yoksa bu sezonda kayıp
Yabancı hocalar bizde tutmuyor geçen sezon sonu söylediği laf zaten kredisini azalttı seneye şampiyonluk için değil 2.lik için mücadele edeceğiz gibi bir cümle kurdu böyle bir düşünceye sahip adamın biletini o gün kesmelilerdi onlar profesyonel bakıyor bizde şampiyonluk harici her sonuç başarısızlık biliçe sabrettik 2 yıl 3.lükten ötesi olmadı o yüzden kaybedilmiş bişey yokken biran önce karar alınmalı.Efe bu adam belki düşüşte olsa da dünyanın en büyük kulüplerinden olan M.Unıted’ı çok daha uzun süre çalıştırdı. Onlar bile sabrediyor biz dünyanın en büyük takımlarından biriymiş gibi sabır gösteremiyoruz. Bu mevcut teknik direktör için değil sadece genel olarak durum böyle. Ellerinde sihirli değnek yok, kadro kalitesi de belli. Ne bekleniyor ben anlamıyorum. Kimi getirirsen getir bu zihniyetle değişen bir şey olmaz. Daha fazla tazminat ödeyip işleri iyice kötüye götürmeye devam…
10 milyonu benficaya verildi bu paranın aslında düşüğe gitti para lazım olduğu için verdiler sanırım gedsonda artık durmak istememiş.Ama beşiktaş iyi paraya satmış. Bu sene satmasa seneye bundan daha düşük rakama bile gidebilirdi.