Bursa Atış Yapı Babylon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fore kaziklarla iyi iş çıkardılar. O bölgenin geçmiş zamanını hatırlayınca temel için iyi çalıştılar. Bölgeye değer katacak bir proje umarım hatasız, kazasız ve belasız bir şekilde biter

Eylülden bu yana baya ilerleme var 4 kat yerin dibine indiler bide kazık çakıyorlar burdaki avm yi biz biraz küçümsemisiz avm 3 katlı ve bu devasa alanın tamamina yayılacak burası downtowndan çok daha büyük bir avm olacak yer kotundan itibarem 3 kat otopark 3 kat avm gerçekten nilüferin batısındaki avm sıkıntısını ortadan kaldıracak.

20250225_160620.webp 20250225_161518.webp 20250225_161647.webp 20250225_161739.webp

Merak edip Atış Yapı’nın internet sitesinde baktım. 1. etabın 2024 yılında, 2. etabın ise 2025 sonunda teslim edileceği yazıyor. Ama 1. etabın bile 2026 sonundan önce bitmesi çok mümkün gözükmüyor. Tamamen bitmesi en erken 2027 sonları olur.

Çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor yerin dibinde çalışıyorlar resmen😁

Hemen yanındaki arazide çevrilmiş acaba yine atış yapımı aldı yoksa başka bir şirket mi göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 12242 Ekli dosyayı görüntüle 12243 Ekli dosyayı görüntüle 12244 Ekli dosyayı görüntüle 12245
Altınşehir metro istasyonu ile şuan yapılan blokların olduğu alan komple alındı. Proje toplamda üç etap halinde yapılacak

Altınşehir metro istasyonu ile şuan yapılan blokların olduğu alan komple alındı. Proje toplamda üç etap halinde yapılacak
Desene orayı ele geçirdiler 1.etapta 3 tane kule 2 tane normal diyeceğimiz bina ve 3 katlı avm var.İlk burayı bitirip açacaklar sanırım.2.bölüm ve 3.bölüm daha uzun yıllar sürer.

Babylon projesi ile ilgili bir haber var. Gerçekliği nedir bilemiyorum ama haber doğru ise projede sıkıntı var gibi.
İnşaat devam ediyor ben bu haberi ilk kez gördüm pek zannetmiyorum kaç yıldır devam eden bir inşaatın izinlernin iptal edileceğini.

Normalde ilk etabının geçtiğimiz sene sonunda bitirilmesi gerekiyordu. Atış yapı bence ekonominin kötü olmasından etkilendi. Carrefour projesini yavaştan almaları da bu sebepten. Bence atış yapı için işler iyi gitmiyor.

Buradan suçlama yapamam ama iddialar doğru olabilir. Çünkü ilçe belediyesi bir çok inşaat firması ile terse düşmüş durumda. Bu da benim bizzat yaşadığım ve yine çevremden duyduğum

Bence atış yapıda ekonomik olarak da sıkıntı var. Satışlarının iyi gittiğini düşünmüyorum. Ülke ekonomik anlamda çok zor günler geçiriyor. Ülke batıyor.

Geri