Berktuğ
WT Yönetici
T2 hattına gömülen paralar geçmişte yapılan proje önceliği yanlışlıkları bursayı bu hale getirdi.Acemlerin ve atabulvarının en az 5 yıl önce herşey uygun fiyatlıyken yapılmış olması lazımdı yapıcaz edicez diyerek 10 yılı geçirdiler ve bursayı bu hale getirdiler belediyede enkaz var şuan ben size söylüyorum bunu yapanlar belli şuanki yönetim hem borçları ödemek zorunda hemde yatırım yapmanın yollarını aramak zorunda ellerinden geldiğince yapmaya çalışıyor şuan yapılan projeler hep eski projeler aslında 10 yıldır süre gelen yapılmayan projeler adamlar ekstra bir proje yapmak için ilk eskileri bitirmek zorunda.Bursaray’ın ilk etaplarına bakıyorum, o zamanın şartlarında şehrin merkezinde, trafiğin göbeğinde ve merkezi yerlerde tamamen yer altında gitmesine rağmen kısa sayılabilecek bir sürede bitmişti. Şimdi şehir hastanesine kadar uzatmayla senelerdir uğraşıyorlar ne yaptıkları belli değil.
Aynı şey karayolu için de geçerli. 2000’lerin başlarında Ankara Yolunda, İzmir Yolunda, Mudanya Yolunda kaç tane kavşak çalışması yapıldı. Şimdi bakıyorum senelerdir doğru düzgün ne bir kavşak yapılıyor ne de yeni bir yol açılıyor. Türkiye’nin 4. büyük şehrinde ilave şerit eklemek vs büyük proje gibi lanse ediliyor.
Hem ulaşımda hem de kentsel dönüşümde Bursa çok yavaş. Yapılanlar yapılması gerekenlerin yanında devede kulak. Projeler var ama uygulamada kayda değer bir şey yok.
bursa.bel.tr
Bugünki açıklamalarda kırmızı cadde ve atabulvarı kavşaklarında bat-çık değil viyadük köprü şeklinde yapılacağı açıklanmış.KİLİT NOKTALARA NEŞTER
Ata Bulvarı-Çalı Yolu koridorunda yoğun bir trafik olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, Kırmızı Cadde ve 75. Yıl Durmazlar kavşağında üstten geçiş olacağını, Hafize Hatun kavşağında ise bat-çık uygulamasının yapılacağını açıkladı.