Bursa Atış Yapı Babylon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüksel Baysal bugünkü yazısında TMSF’nin Atış Yapı’yı Pasifik Holding’e devredeceğini yazmış. Eğer bu haber doğruysa, muhtemelen Babylon ve Smart Evler projeleri tekrar başlar.
Eğer haber doğruysa çok güzel bir haber. Ama ben yine de temkinli yaklaşıyorum bu habere bence doğru olmama potansiyeli yüksek. Çünkü sadece yüksel baysal yazmış. Olay veya bursa hakimiyette bu konuyla ilgili haber yok. Olay ve bursa hakimiyet böyle bir haberi yazmamazlık yapmazlardı diye düşünüyorum.

Eğer haber doğruysa çok güzel bir haber. Ama ben yine de temkinli yaklaşıyorum bu habere bence doğru olmama potansiyeli yüksek. Çünkü sadece yüksel baysal yazmış. Olay veya bursa hakimiyette bu konuyla ilgili haber yok. Olay ve bursa hakimiyet böyle bir haberi yazmamazlık yapmazlardı diye düşünüyorum.
Büyük ihtimal doğrudur babylon ve smart evler için bir umut ışığı doğdu diyebiliriz.

Sadece bir yazarın köşe yazısında yer verildiyse çok yüksek ihtimalle o köşe yazısı da ısmarlamadır ve doğal olarak o haberin doğru olma ihtimalini düşük buluyorum.

Eğer haber doğru olsa tüm gazeteler aynı anda haberini yapardı diye düşünüyorum.

Bursa'da yüksek katlı binalara, lüks sitelere vb. olan bu (özellikle de karşıt) tutumu seviyorum. Bunun altında da şehrin göbeğine hançer gibi saplanmış Doğanbey TOKİ'nin insanda açtığı yara olduğunu düşünüyorum. Doğanbey TOKİ'yi gördükten sonra insanlar yüksek katlı binalara mesafeli yaklaşıyor, ikinci, üçüncü ve daha fazla Doğanbey TOKİ vakası yaşamayalım diye.

Sadece bir yazarın köşe yazısında yer verildiyse çok yüksek ihtimalle o köşe yazısı da ısmarlamadır ve doğal olarak o haberin doğru olma ihtimalini düşük buluyorum.
Yüksel Baysal genelde bu konularda ısmarlama yazmaz yakında kokusu çıkar ama tmsf zaten olaya müdahil olmak istemiyor bence elinden çıkararak görevini tamamlayacak alacak şirketle ev sahiplerini başbaşa bırakacak.

Yüksel Baysal genelde bu konularda ısmarlama yazmaz yakında kokusu çıkar ama tmsf zaten olaya müdahil olmak istemiyor bence elinden çıkararak görevini tamamlayacak alacak şirketle ev sahiplerini başbaşa bırakacak.
Bir iki haftaya belli olur. İki hafta içinde bir gelişme olmazsa demekki haber doğru değil. Bence Pasifik holdinge devir gerçekleşmedi. Ben bu habere inanmıyorum.

Birincisi haberle ilgili sadece bir köşe yazarının yazısı olduğu için ikincisi de pasifik holdingin bursaya geleceğine inanmadığım için.
Paranı kokusunu almış neden gelmesin proje çok büyük bir proje vegeleceği olan bir proje vereceklernin kat ve katını kazanırlar.

Geri