Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa'nın ilk yan yolu olan yonca kavşağı oldu ve güzelde oldu aslında. Burada önceki dönem Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı tebrik ediyorum. Yalnız tam anlamıyla neden resmi açılışı yapılmadı ve eski kavşak kapatılmadı şaşırıyorum.
Bursa'nın ilk yan yolu olan yonca kavşağı oldu ve güzelde oldu aslında. Burada önceki dönem Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı tebrik ediyorum. Yalnız tam anlamıyla neden resmi açılışı yapılmadı ve eski kavşak kapatılmadı şaşırıyorum.
Hemzemin kavşakta çalışma yapılması gerekiyor ulaşım koordinasyon bölümündeki değişimler tam bitmedi zannedersem o yüzden ulaşımla ilgili projelerde bir ilerleme kaydedilmiyor tahminim yıl sonunu bekleyeceğiz bu kavşağın tam olarak hizmete girmesi için.
Beşyol kavşağı büyükşehir belediyesinin yaptığı son çalışmalarla bursaya yakışır bir hale gelmiş ana yol ve yan yollarda eksik bırakılan kaldırımlarda tamamlanıp son asfaltlamalar sonrası bu hafta sonuna kadar tam işler duruma gelmiş olacak.