Bursa Burbak Otoparkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efe16

Yönetici
Yönetici
Cadde otoparkları ücretsiz hale getirilmişti ve bunu suistimal eden bazı kişiler yüzünden tekrar değerlendirme yapılmış.

Bir vaz geçmeden daha çok daha fazla araç sürücüsünün istifade edebileceği, ilk bir saatin ücretsiz sonraki saatlerin kademeli artan ücretlendirme ve üç saatten daha fazla kalamama üst sınırlarının belirlenmesi hususunda mutabakat sağladık

Burulaş başkanı fahrettin beşli ilk 1 saati ücretsiz şekilde karar alındığını belirtti.Bence en doğrusu bu şekilde.

Bazı noktalarda uygulamanın kalkması bile gerekli. Öyle noktalar var ki o bölümlere park etmek trafik akışını bozuyor. Toplanacak ücretlerin Bursaspor'a aktarılması da konuşulmuştu mecliste. Bir Bursaspor taraftarı olarak bu ücretlerin aktarılmasını doğru bulmuyorum. Belediyenin bütçesi bu kadar açıkken hiç doğru değil.

Bir Bursaspor taraftarı olarak bu ücretlerin aktarılmasını doğru bulmuyorum. Belediyenin bütçesi bu kadar açıkken hiç doğru değil.
Bende katılıyorum bursada gecikmiş onlarca proje varken belediye açık veriyorken bu paralara ihtiyaç olacağı kesin bursaspora gerekli harcamalar için stada gidip,ürün alınıp yardım edilmeli belediyelerin futbol takımlarına para yatırmaları artık mümkün değil.

BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu;

BURULAŞ -BURPARK olarak, Uludağ oteller bölgesinde; geçen yıllara nispetle kısıtlanmış hizmet alanlarımızdan, mülkiyeti Bursa Büyükşehir Belediyesinde olan üç adet lokasyonda otopark hizmeti vermeye hazırız.
olay.com.tr

Uludağdaki otopark sorununu çözüşmüş burulaş günübirlik çıkanlar için işkence oluyordu.

Uludağ Oteller bölgesi aynı zamanda bir turizm alanı ise devlet boş araziye belediyenin zemin+1 şeklinde otopark yapmasına müsaade etmeli.

Şehir içinde Atatürk Caddesinde otopark işgaline son verilmesi gerekiyor. Sol şerit bir anda otoparkta dönüşüyor, böyle bir saçmalık olmaz.
Eski bıçakçılar çarşının olduğu yer şuan açık otopark olarak özel bir işletme işletiyor. Bu alanın kamulaştırılıp katlı otoparka dönüştürülmesi gerekiyor.
Doğanbey millet bahçesi sırasında yapılan otoparkın aktif hale getirilmesi gerekli
Osmangazi caddesi sur önünde bulunan otoparkın iptal edilip özellikle Balibey Han tarafında ki yaya kaldırımın genişletilmesi gerekli.
Şehir içinde bulunan bazı kavşak içlerine kadar süren otopark mevzusu kaldırılmalı. Kavşağa yaklaşırken ve uzaklaşırken en az 200 metre içinde otopark yasağı olmalı

Geri
Üst Alt