Bursa - Burfaş Sosyal Tesisleri (Kafe, Restoran ve Kent Lokantası)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atatepe tesisi sıfırdan yapılmış bir tesis. Bu kadar çok uğraştıracak ne yeniliği yapılıyor acaba? İlkbaharda bir kapatıldı ve hala kapalı.

Bugün mudanyada büyük bardak çay içtim 20 tl o boyutta suyu 15 tl ye satıyorlar markette bedava valla.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını güçlendiren yeni bir adım atıyor. Büyükşehir’in iştiraklerinden BURFAŞ, artık sosyal tesislerinde engelli, gazi, emekli vatandaşlar ile şehit ailelerinin birinci derece yakınlarına yüzde 10 indirim uygulayacak.

Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapora göre, alınan karar 13 Kasım’daki Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında görüşülecek. Uygulamanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, BURFAŞ’a ait sosyal tesislerde hizmet alan vatandaşlar indirimden faydalanabilecek.

Halk için alınan her olumlu kararı savunurum güzel bir gelişme.

Diğer dükkan talebe karşılık veremiyordu, burasının büyük olması yerinde olmuş. Diğer dükkan kapandı mı acaba?

İki gün önce gittiğimde her iki dükkan da aktifti. Son iki gün içinde kapanmış mıdır bilmiyorum. Bu arada yeni dükkanın tabelasında Kahve Atölyesi tabelası yer alıyor. Acaba workshop mu verilecek yoksa çekirdek/öğütülmüş kahve satışı mı gerçekleştirilecek onu merak ediyorum.

İki dükkan da hizmet veriyor. Dün akşam arkadaşla yenisindeydik, çok güzel olmuş. Yakın mesafede iki dükkan olması yoğunluğu önlemiş, yer kapma yarışı olmadan rahat rahat oturabiliyorsunuz.

Bu arada termosla gidene kahvelerde %15 indirim uygulaması hâlâ devam ediyor. Çok güzel.

İki dükkan da hizmet veriyor. Dün akşam arkadaşla yenisindeydik, çok güzel olmuş. Yakın mesafede iki dükkan olması yoğunluğu önlemiş, yer kapma yarışı olmadan rahat rahat oturabiliyorsunuz.
Orda zaten inanılmaz bir yoğunluk var 1 tanede heykele açmaları lazım orhangazi meydanına lazım.

Orda zaten inanılmaz bir yoğunluk var 1 tanede heykele açmaları lazım orhangazi meydanına lazım.

Orası kesin, dibinde hemen özel bir kafeterya var, onun yerine Burfaş veya Osmangazi Genç Kafe olması çok iyi olur.

Bu arada Osmangazi Genç Kafe adı itibarı ile gençlere hitap eden bir stratejiye sahip ancak ileride buranın adı Osmangazi Kafe ya da OG Kafe vb. olarak değişmesi gündeme gelir mi acaba... Çünkü bu kafelere sadece gençler rağbet etmiyor. Yıldırım Kafe güzel mesela ad olarak.

Bu arada termosla gidene kahvelerde %15 indirim uygulaması hâlâ devam ediyor. Çok güzel.
En güzel uygulamadan biri

Orası kesin, dibinde hemen özel bir kafeterya var, onun yerine Burfaş veya Osmangazi Genç Kafe olması çok iyi olur.
Dolmuş duraklarının yanında ki işletmeyi diyorsan sanırım orasının mülkiyeti Büyükşehir'de diye biliyorum, aklımda öyle kalmış. Kira süresi bitince orya bir kafe açsalar cidden efsane olur.

Geri