Bursa Burulaş'ın Güleryüz Cobra Double Decker Otobüsleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 tane alınması ilginç. Denenmek için alındı desem firmadan belirli bir süre için talep edebilirlerdi test için.

İşin garip tarafı 16 BMR 328 plakasıyla bize bir çift katlı Cobra geldi daha sonra 16 BOA 987 plakasıyla hatta görmeye başladık. Plakası değişti sanmıştık ki sonrasında ilk sayfada paylaştığım gibi Emniyet Spor Kulübü aracı olarak 16 BMR 328 plakalı çift katlı Cobra görüldü.

Şu an adliye servisinde çalışan 16 BOA 987 de garip bir şekilde sivil plaka. Resmi plaka değil.

İşin garip tarafı 16 BMR 328 plakasıyla bize bir çift katlı Cobra geldi daha sonra 16 BOA 987 plakasıyla hatta görmeye başladık. Plakası değişti sanmıştık ki sonrasında ilk sayfada paylaştığım gibi Emniyet Spor Kulübü aracı olarak 16 BMR 328 plakalı çift katlı Cobra görüldü.

Şu an adliye servisinde çalışan 16 BOA 987 de garip bir şekilde sivil plaka. Resmi plaka değil.
Burulaş büyük ihtimalle 1 araç için resmi plaka istememiş olabilir veya kullanıp belli bir süre sonra satılmasını isteyebilir. Araç güzel bence belirli hatlarda bir şans verilmeli ki İstanbul ÖHO çift katlı kaynıyor.

Devrilirse Gemlik yolundan getirilirken devrilirdi araç. Araç bence güzel Bursa'da çift katlı otobüs hattı olsa ki Burulaş bence denemeli tarifesi de ona göre ayarlanmalı.

801 901 ve 101 yüklenicilerine çift katlı aldırılsaydı çok güzel olurdu.

Şehir içinde de F1 2U H1 H4 başta olmak üzere belirli hatlarda çalıştırılabilir. Ben 93'e de yakıştırıyorum ama @Efe16 istemez 😂

801 901 ve 101 yüklenicilerine çift katlı aldırılsaydı çok güzel olurdu.

Şehir içinde de F1 2U H1 H4 başta olmak üzere belirli hatlarda çalıştırılabilir. Ben 93'e de yakıştırıyorum ama @Efe16 istemez 😂
Belirli hatlarda gerçekten çalışabilecek güzel bir araç. 93 bence 18 metrelik araç olarak devam edebilir. Ek olarak aracı şehirlerarası haline getirerek yapay zeka ile bu hale geldi 😁😁.

1774172417399.webp

Geri