Bursa Burulaş'ın Mercedes Conecto ve Conecto K Otobüsleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efe16

Yönetici
Yönetici
Burulaşı'ın 1,2,3. nesil mercedes conecto otobüsleri ile ilgili haberleri ve fotoğrafları bu başlıkta paylaşalım.
conect 1.webp

conecto2.webp
conecto 3.webp

Bana göre:
1.Nesil en sağlamı
2.Nesil en çok hoşuma giden
3.Nesil Mercedes kalitesinden çıkma
3. nesil trim konusunda en kötüsü hele şanlıurfadaki körüklülerin videosunu şöyle buraya bırakmak istiyorum trimler resmen ciyaklıyor mercedes kaliteyi bmcden bile aşağı indirmiş son kasada

daha sıfır bir araç bu kadar trim sesi çıkarır mı, günümüzde çıkarır. 2. nesillerin sadece şöför bölümü çok kötüdür, şöför bölümünden arkaya ilerlerseniz orta aksa doğru ve körük arkasına hiç trim sesi kalmaz.

3. nesil trim konusunda en kötüsü hele şanlıurfadaki körüklülerin videosunu şöyle buraya bırakmak istiyorum trimler resmen ciyaklıyor mercedes kaliteyi bmcden bile aşağı indirmiş son kasada

daha sıfır bir araç bu kadar trim sesi çıkarır mı, günümüzde çıkarır. 2. nesillerin sadece şöför bölümü çok kötüdür, şöför bölümünden arkaya ilerlerseniz orta aksa doğru ve körük arkasına hiç trim sesi kalmaz.

Trimlerin içine uygun yalıtım yapılırsa sorun kalmaz ses olarak. Bazı şehirlerde zimmetli olan araçlarda sünger köpük fitil vs atarak sesi kesmişler ama malzeme kalitesi olarak düşük oldukları gerçeğini değiştirmez. kapı üstü terim sarkıp kapının bunlara çarpıp oyması trimlerin kırılması havuz tahtalarının kırılması vs gibi çok fazla bmc sorunu var
garantisi bitmemiş aracın motorundan çok anormal sesler geliyor
ses olarak 10 yıldan yaşlı kentler bile daha iyi denir

Trimlerin içine uygun yalıtım yapılırsa sorun kalmaz ses olarak. Bazı şehirlerde zimmetli olan araçlarda sünger köpük fitil vs atarak sesi kesmişler ama malzeme kalitesi olarak düşük oldukları gerçeğini değiştirmez. kapı üstü terim sarkıp kapının bunlara çarpıp oyması trimlerin kırılması havuz tahtalarının kırılması vs gibi çok fazla bmc sorunu var
garantisi bitmemiş aracın motorundan çok anormal sesler geliyor
ses olarak 10 yıldan yaşlı kentler bile daha iyi denir
Ben körüklü tercihinde Kent LF'den yanayım. Mercedes eski kalitesinde değil artık. DAF MX 11 motorlu 18.75 kent körüklüler bursamıza yakışır.

Geri
Üst Alt