Bursa - Burulaş Filosundan Ayrılan Araçlar

Hibe ve İhale vs.lerden topladığım uzun zamandır da pek değişiklik yapmadığım filodan ayrılan araçlar dökümüm:
Filodan ayrılıp bu listede olmayan araçlar olabilir de, filodan ayrılmayıp bu listede olan araçlar da olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 37767
Ekli dosyayı görüntüle 37768
O345 Conecto'lar da;
B20 - Hibe
B40 - Hibe
B42 - Hibe
B43 - Hibe
B46 - Hibe
B54 - Hibe
B56 - Hibe
B61- Hibe
B62 - Hibe
B64 - Hibe
B75 - Hibe
B76 - Hibe
B77 - Hibe
B78 - Hibe

Doruk 190LE: B134 - Aktif seferlere devam ediyor

Ayrıca BVH 79 O403 servis aracıdır.

Mercedesten bir 100 araçlık alım yapsalar 20 körüklü 80 solo ilk nesillerin filodan çıktığı anda son nesil conectolar filoya dahil olsa.

soloda Güleryüz tercihi çok daha iyi olacaktır.
Son kasa güleyüzler çok kaliteli ama motor sesi büyük sorun vınlama problemi var çok kafa ütülüyor 2 gündür biniyorum orta kapı tarafındaysan sorun yok ama arkaya gidersen bmclerden daha kötü ses var içeride bir yalıtım yapmıyorlar kaç milyonluk arabaya.

Bmcnin solosu da körüklüsü de cok kaliteli kocaeliye alınanlara bindim kesinlikle BMC alınmalı hem mercedesten de ucuz

Bu konuda Hasan'a hak veriyorum. Bence 2023 ve sonrası (özellikle de 2025 ve sonrası) Procity TR'ler Burulaş'taki 400'lü filo kodlu ilk Procity TR'lerden gömlek gömlek üstün.

Ancak 8 metre sınıfında Neocity çok iyi bir tercih değil. Voith şanzıman dayanıklı ama 1SY hattında mesela Mudanya Yolu'nda 4 vites olmasından dolayı tıkanıyor. 6 ileri Allison (Isuzu Novociti Life / Akia LE8) ve 8 ileri ZF (Karsan Atak) bu konuda çok daha iyi bir tercih olur ki Ulaşım Park da son kısa otobüs alımında Atak'ı tercih etti.

Geri