B 13 o. 15 belirsiz.B 15 orhangazi belediyesinde olması lazım cumartesi stadın orda görmüştüm
O345 Conecto'lar da;Hibe ve İhale vs.lerden topladığım uzun zamandır da pek değişiklik yapmadığım filodan ayrılan araçlar dökümüm:
Filodan ayrılıp bu listede olmayan araçlar olabilir de, filodan ayrılmayıp bu listede olan araçlar da olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 37767
Ekli dosyayı görüntüle 37768
Conecto 3. Nesili beğenmiyorum bence Mercedes kaliteyi bariz şekilde düşürdü. Körüklüde BMC, soloda Güleryüz tercihi çok daha iyi olacaktır.Mercedesten bir 100 araçlık alım yapsalar 20 körüklü 80 solo ilk nesillerin filodan çıktığı anda son nesil conectolar filoya dahil olsa.
Son kasa güleyüzler çok kaliteli ama motor sesi büyük sorun vınlama problemi var çok kafa ütülüyor 2 gündür biniyorum orta kapı tarafındaysan sorun yok ama arkaya gidersen bmclerden daha kötü ses var içeride bir yalıtım yapmıyorlar kaç milyonluk arabaya.soloda Güleryüz tercihi çok daha iyi olacaktır.
Bmcnin solosu da körüklüsü de cok kaliteli kocaeliye alınanlara bindim kesinlikle BMC alınmalı hem mercedesten de ucuz
Yeni kasaya bir binmek kullanmak lazım iyimi kötümü alan olmadı bursada alan olursa bir kullanıp oy verelim.Ancak 8 metre sınıfında Neocity çok iyi bir tercih değil.
Yeni kasaya bir binmek kullanmak lazım iyimi kötümü alan olmadı bursada alan olursa bir kullanıp oy verelim.