Bursa - Burulaş Tarafından Denenen Otobüsler

Model güzel inşallah alınır diyelim.
Umarım alınır.

Fakat bana nedense toplu bir alım olacak gibi gelmiyor. Solo E-ATA araçalarında olduğu gibi, ilk olarak BTA 515'in alınıp bir süre kullanılacağını ve daha sonrasından 2-3 adet ek ilave filoya katacaklarını düşünüyorum. Dediğim gibi birşey olursada umarım Solo E-ATA araçları gibi ilk bir iki ay aktif çalışıp sonra ortalardan kaybolmazlar.

Burulaş'ın elektrikli otobüs işletimi ile ilgili tek tük araç alımı dışında hiçbir ilerlemesi yok. Bunu zamanında ve şimdiki döneminde Mehmet Kürşat Çapar'ın yapmadığı gibi 2 yıllık görev sürecinde maalesef Fahrettin Beşli de yapmadı.

Bir yandan elektriklileştirme heveslisi olmamalarını iyi buluyorum bir yandan da kötü...

Umarım alınır.

Fakat bana nedense toplu bir alım olacak gibi gelmiyor. Solo E-ATA araçalarında olduğu gibi, ilk olarak BTA 515'in alınıp bir süre kullanılacağını ve daha sonrasından 2-3 adet ek ilave filoya katacaklarını düşünüyorum. Dediğim gibi birşey olursada umarım Solo E-ATA araçları gibi ilk bir iki ay aktif çalışıp sonra ortalardan kaybolmazlar.
10 tane alırlar yeterli😄

Neden? S2 hattında onca test aracı çalıştı onun yerine sayılsın buda :)

Sürekli yolcu yoğunluğu ve yokuşlu ama diğer hatlara göre km bazında daha kısa güzergahı olması nedeniyle S2 aslında çok güzel bir test parkuru ama elektrikli araçları S2'de nedense denemiyorlar. Sanırım Mimar Sinan Garajı'nda elektrikli araç şarj istasyonu yok; bu yüzden elektrikli araçlar hep batı - terminal eksenli hatlarda deneniyor.

Bu arada hafta sonu açıköğretim sınavı dolayısıyla Uludağ Üniversitesi'ne gideceğim o gün eğer denk gelirsem biner bir denerim.

Son düzenleme:
Geri