bykullanıcım
WT Kullanıcı
Acaba araç direkt banttan indiği şekilde hazır vardı da bu şekilde mi gönderdiler fabrikada bu şekilde vardı da yoksa gerçekten iç tasarımda mesela Kayseri için üretilende Kayseri Büyükşehir Logosu aracın o iç kısımlarına CNC ile yapmışlardı.Bu zat-ı sınaigaz'ın alımı devam ederse ve 55 aracın tamamı bundan olursa, 594, 595, 596 ve 597'ye özene özene bakarım her gördüğümde. Bursa için hiç uygun bir araç değil!! Bu karardan geri dönülsün, 1 taneyle kalsın.
Terminal - Buttim İstasyonu arası deneyimledim. @Emirhan Sevdalı dediği gibi kompresör sürekli devreye giriyor. Elektrikli araçta neden elektrikli kapı yok anlamak zor. TRİM SESLERİ ÇOK FAZLA. Koltukları rahat değil. Ayrıca araç her durduğunda BMC'nin duracak sesinin ard arda ötmesine de anlam veremedim. Karsan Atak'ta kapılar açılınca öter ya durmadan, o minvalde bir şey. Bu aracın alımı devam ederse belediyemiz de bir süre sonra pişmanlık duyacaktır diye düşünüyorum. Geliştirilmesi gereken çok şeyi var. Özellikle şu BMC'nin duracak sesini duyduğumda aklıma 'toplama karoserci otobüsü' benzetmesi geldi. Ayrıca iç kısımlarda İstanbul ÖHO'daki otobüslerde İstanbul silüeti olurdu. Bize de ona uygun bir şey yapmak yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi logosu yapıştırmayı uygun görmüşler.
Uzun lafın kısası. Eğer elektrikli otobüs alınacaksa lütfen ama lütfen Karsan... Hiç değilse tanıdığımız bir isim ve fabrikası da 2 adım ötede burada.
Ekli dosyayı görüntüle 57996