Otel kısmını ofis rezidansa çevireceklerini zannetmiyorum. Çünkü atış yapı otel kısmına çok büyük emek verdi. İntercontinental gibi markayla anlaşmanın iptal olması atış yapı için iyi olmadı. Ama sorunun atış yapıdan değil Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumdan kaynaklandığını düşünüyorum.Atış yapının Axis adında reklamını yaptığı Ofis, Rezidans alanlarına Otel alanı da dahil oldu mu acaba?
Olabilir downtowna bir gidip sormak lazım.Downtown AVM'nin internet sitesine girilemiyor. Acaba bir sorun mu var Downtown AVM ile ilgili.
Bursa! Beklenen an geldi!
Nettech şimdi Downtown AVM’de!
57.000’den fazla mobil aksesuar çeşidi
1 saatte teknik servis: Telefon, tablet, akıllı saat onarımı
Hız, kalite ve güveni tek çatı altında topladık.
Siz de teknolojinizin keyfini doyasıya yaşayın.
Downtown AVM, -1. Kat
0224 532 24 45 – 1108
Battı mı acabaOlabilir downtowna bir gidip sormak lazım.
Niye internet sitesine ulaşılamıyor.Batmamış bak yukarıdaki habere @Salih yorumlarını alalım.![]()
Olsun internet siteside olmayı versinNiye internet sitesine ulaşılamıyor.
Malum atış yapı konkordato ilan etti. Yoksa sunucu parasını mı ödeyemedi Downtown AVM'nin.Olsun internet siteside olmayı versin![]()
Olabilir aramızda para toplayalım sunucu parası içinMalum atış yapı konkordato ilan etti. Yoksa sunucu parasını mı ödeyemedi Downtown AVM'nin.![]()
Böylece avm kurtulmuş oldu @SalihDowntown AVM , Atış yapı ve Pars Toprak Sanayi A.Ş ile ortaktı, pars grup zaten hali hazırdı yer sahibiydi, Atış yapı konkordato ilan edince pars grup avm'nin tamamını satın aldı şuan Atış logoları sökülüyor bildigim kadarıyla, AVM tamamen yer sahibine geçti diye biliyorum
Efe ben sana demiştim bir sorun mu var acaba. Bak sorunun alâsı varmış.Böylece avm kurtulmuş oldu @Salih![]()
Pars da bu işi beceremez. Umarım Downtown AVM'deki kaliteli markalar Downtown AVM'yi terk etmez. Ama maalesef birkaç markanın gideceğine ben kesin gözüyle bakıyorum. Bunların başında Das Das ve Hupalupa geliyor.Downtown AVM , Atış yapı ve Pars Toprak Sanayi A.Ş ile ortaktı, pars grup zaten hali hazırdı yer sahibiydi, Atış yapı konkordato ilan edince pars grup avm'nin tamamını satın aldı şuan Atış logoları sökülüyor bildigim kadarıyla, AVM tamamen yer sahibine geçti diye biliyorum