Bursa Ekokent-Nilüfer Batı Gelişim Bölgesi

Görükle içi tamamen doldu,bir kaç eski ev var belki
Meranin mutlaka imara açılmasına ihtiyaç var.

Görükle içi tamamen doldu,bir kaç eski ev var belki
Meranin mutlaka imara açılmasına ihtiyaç var.
Mecbur açılacak balkan ve kızılcıklıda da nerdeyse ev yapacak alan kalmadı çok azaldı artık.Kayapada yükünü aldı.Mera bölümü açılacak ki ev fiyatları iyice artmasın.

Mecbur açılacak balkan ve kızılcıklıda da nerdeyse ev yapacak alan kalmadı çok azaldı artık.Kayapada yükünü aldı.Mera bölümü açılacak ki ev fiyatları iyice artmasın.
Kesinlikle hocam,bir kaç eski ev dısonda tamamen bitti.
Kalan bir kaç eski evinde zaten durumu karışık.Verilemiyorlar müteahhide

18. Madde uygulamasına geçilmiş.
2026 nın 2. Yarısı ya da 2027 başında,tapular dağıtılacakmış

Valla olsun da,1 sene sürsün.
O duruma geldik artık malesef
Barbaros bulvarı için bu imarın geçmesi gerekiyor.İmalatlar şuan nilüferium avm sonunda kaldı 30 ağustosa gitmesi için kurtuluş imar planı onay almalı.

askıya çıkan ekokent planı mı acaba, 18. madde uygulamasına geçilmiş yazmışsınız bilmediğim için soruyorum meclis toplantısına gelmeden uygulamaya başlamıyor mu acaba teşekkürler

Bu güzel haber yazın barbaros bulvarının 3km lik kısmı bare bitirilse.
Aşağıda belirtilen 1/1000 ölçekli UİP değişiklikleri Nilüfer Belediye Meclisi’nce uygun görülmüş, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nce aynen veya değiştirilerek onaylanmış ve 18.12.2025-17.01.2026 tarihleri arasında 30 gün süre ile Plan ve Proje Müdürlüğü’nde ve www.nilufer.bel.tr internet adresinde askıya çıkarılmıştır. Ayrıca plan değişikliklerine konu alanda 2 adet tabela ile 30 gün süreli bilgilendirme yapılmıştır.

İtiraz olmaz artık sanırım.
Mimarlar odasının ve mahkemenin istediği şekilde revize edilmiş,söz konusu parseller

İtiraz olmaz artık sanırım.
Mimarlar odasının ve mahkemenin istediği şekilde revize edilmiş,söz konusu parseller
Bi zahmet artık itiraz etmesinler gayet güzel bir imar planı var orda geniş yollar ve büyük parklar bursanın en önemli alanı olacak zamanla.

Kesinlikle,çok prestijli bir yaşam alanı olacak.
En önemliside o bölgenin trafik sorunu çözülecek barbaros bulvarı hem balkan ve kızılcıklıya hemde 30 ağustos zafere hizmet edecek 5.5 km lik uzun bir bulvar umarım kısa sürede yaparlar.

Aşağıda belirtilen 1/1000 ölçekli UİP değişiklikleri Nilüfer Belediye Meclisi’nce uygun görülmüş, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nce aynen veya değiştirilerek onaylanmış ve 18.12.2025-17.01.2026 tarihleri arasında 30 gün süre ile Plan ve Proje Müdürlüğü’nde ve www.nilufer.bel.tr internet adresinde askıya çıkarılmıştır. Ayrıca plan değişikliklerine konu alanda 2 adet tabela ile 30 gün süreli bilgilendirme yapılmıştır.
Bu planların hepsine baktım ama mera ile alakalı bir şey göremedim yanlış yere mi baktım acaba
Bu planların hepsine baktım mera ile alakalı bir şey göremedim yanlış yere mi baktım acaba bilmediğim için soruyorum

Nilufer belediyesini aradim, Ekokent ile ilgili daha birsey askiya falan cikmadi dedi. Hicbir gelisme yok dedi. Ahmet isimli kullanicinin yazdigi bilgiyi dogrulayamadim.

Geri