Bozbeyle ne alakası var ?LİDER HABERDE NURULLAH NURİ YAVUZ BEYİN BU KONU HAKKINDA GÜZEL BİR YAZISI VAR 11.09.2025 TARİHLİ OKUYUNCA ANLARSINIZ NEDEN BÜYÜKŞEHİRİN ONAYLAMADIĞINI HANGİ BEKLENTİ İÇİN BOZBEYİN MECLİSE GETİRMEDİĞİNİ
Bozbeyle ne alakası var ?
Rant odaklı planlara,akademik odalar zaten geçit vermiyor.
AKP li belediye başkanının onayladiği planı,Bozbey mi durdurdu,akademik odaların açtığı davalar mı ?
Bozbeyin planı bekletmesinin,Bozbeye bir yararı olmayacak,son sözü akademik odalar söylüyor,ve mahkemeler.
Nurullah Nuri yavuz beyin ne olduğu zaten ortada,akapeli bir gazeteci.
Algı yaratma peşind
Büyükşehir de inceleniyor olabilir mi acaba ??nilüfer belediye başkanı şadi beyin itiraz edilen bütün düzenlemeleri yaptık büyükşehire gönderdik dediğinide biliyorsunuzdur sn bozbeyi savunduğunuza göre neden meclis gündemine getirmediğinide biliyorsunuzdur açıklasanızda bilsek yada sn bozbey bu konu ile ilgili bir açıklama yapsa
Bunu şadi beyde söyleyebilir demekki hepsinin bir bildiği var o yüzden meclise gelmiyor özellikle bir zamanı bekliyor tabiki bir açıklaması vardır ama eninde sonunda burası imara açılacak.nilüfer belediye başkanı şadi beyin itiraz edilen bütün düzenlemeleri yaptık büyükşehire gönderdik dediğinide biliyorsunuzdur sn bozbeyi savunduğunuza göre neden meclis gündemine getirmediğinide biliyorsunuzdur açıklasanızda bilsek yada sn bozbey bu konu ile ilgili bir açıklama yapsa
Plan daha yeni bitti bence zor tabi bu tarz şeyleri eksiksiz yapmak lazım kaç tane itiraz oldu artık onlarda sıkılmıştır.Bozbey bu konusmanin aynisini Haziran 2025 de de yapmisti. Instagramda videosu var. Onumuzdeki Mecliste onaylanacak diye. Insallah ne diyim, bu sefer dogru soyluyordur.
KesinliklePlan daha yeni bitti bence zor tabi bu tarz şeyleri eksiksiz yapmak lazım kaç tane itiraz oldu artık onlarda sıkılmıştır.
Bugün ilk oturum vardı sanırım görüşülmedi ay sonuna doğru 2.oturumda belki olur.Bu ay toplantı tarihi nedir ? Acaba listeye alındımı
Bir zamanı vardır elbet ay sonuna bakmak lazım 2 oturumaBugün ki toplantı gündemine baktım, malesef yok burayı niçin ve hangi nedenle bekletiyolar akıl alır gibi değil , Nilüfer belediyesi kaç ay önce büyükşehire gönderdi onay verip işleme alacaklar ama kasıtlı bekletildiğini düşünüyorum.
Büyükşehir de de incelenmiştir bu süre içindeBugün ki toplantı gündemine baktım, malesef yok burayı niçin ve hangi nedenle bekletiyolar akıl alır gibi değil , Nilüfer belediyesi kaç ay önce büyükşehire gönderdi onay verip işleme alacaklar ama kasıtlı bekletildiğini düşünüyorum.
inceleniyordur inceleniyordur dediğiniz gibi çocuk oyuncağımı bu işlerBüyükşehir de inceleniyor olabilir mi acaba ??
Çocuk oyuncağı mı bu işler ?
Bu ay 2. oturumda geleceği söyleniyor bir bekleyelim benceinceleniyordur inceleniyordur dediğiniz gibi çocuk oyuncağımı bu işler
Hayırlısı beklemekten başka çare yok nisana bakacağız artık.2. oturumda da yok maalesef, ne söylediyseler yapmıyorlar sağ olsunlar