sezgin_ist
WT Moderatör
Bursa Gemlik Körfezi deniz ulaşımı ile ilgili paylaşımları bu başlık altında yapabilirsiniz.
Bugün BURULAŞ bünyesindeki bir kısım hizmet konularımızın geliştirilmesi doğrultusunda görüşmeler yapmak üzere karma bir heyetle İstanbul'daydık.
İlk randevumuz; önümüzdeki yıl Gemlik Körfezinde gerçekleştirmeyi planladığımız tarifeli deniz seferlerimiz için alternatif gördüğümüz "Deniz Dolmuşu" ile idi. Hem sefer esnasında yolculuk konforunu test ettik; hem teknik özellikleri ve kapasiteleri hakkında bilgi aldık, hem de tedarik yöntemlerini değerlendirdik.
Tamda bize uygun araç bu işte bundan 4 tane alıp saat başı sefer koysalar yetecek zaten.
İstanbul programımızın üçüncü ayağı Haliç Tersanesi oldu.İBB Şehir Hatları Genel Müdürü Sayın Güçlü ŞENELER'i ziyaretle BUDO Deniz Otobüslerinin bakımlarının Haliç Tersanesinde yapılmasını ve Körfez Seferlerimizi gerçekleştirebilecek alternatif vasıtaları konuştuk.
Başkan Bozbey, Körfez içi ulaşımı için iki tane deniz aracı aldıklarını, önümüzdeki yıl kendi araçlarıyla vatandaşa hizmet edeceklerini belirtti.
Bu 2 deniz aracı acaba yeni çıkan dolmuş olanlardan mı mudanya gemlik arası çalışablir o gemilerkörfez içi ulaşımın pek rantabl olacağını düşünmüyorum.
Şu gemileri bir göreydik.Körfez seferleri 5 Temmuz’da başlıyor
Gemlik, Mudanya, Karacabey, İznik ve Orhangazi ilçelerindeki sahil, plaj ve kıyılarda gerekli temizlik ve bakım çalışmalarını yaparak yaz turizmine hazır hale getirdiklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Geçen sene başlattığımız körfez seferlerini bu yıl da geliştirerek devam ettiriyoruz. Seferlerimiz saatli ve tarifeli olarak 770 kişi kapasiteyle 5 Temmuz itibariyle başlayacak. Böylece vatandaşlarımız, Marmara Denizi’nde yaz sezonunu keyifle geçirebilecekler. İleride her gün körfez içerisinde ulaşımı sağlama hedefimiz var.
Bunu kiralık getirmişler asıl gemiler için 2 adet sipariş verilmiş akıbetleri nedir tabi bilemiyoruz.Geçen hafta Mudanya BUDO İskelesi'nde bu aracı görmüştüm. Acaba körfez seferleri için mi...
Olma ihtimali yüksekEkli dosyayı görüntüle 15744
Geçen hafta Mudanya BUDO İskelesi'nde bu aracı görmüştüm. Acaba körfez seferleri için mi...