Emirhan Sevdalı
WT Yönetici
Bende yarın 8L de çalışan yeni connecto ile geziye çıkayım (profilimdeki)Kavuştuk ya![]()
Evet 40H da idi bindim Hamitler tokiden başka infon varmı hangi otobüslere bindik@Bursarayci bugün 16 M 00262 / 2262 - 2024 Otokar Kent'e binmişsin sanırım?
Evet 40H da idi bindim Hamitler tokiden başka infon varmı hangi otobüslere bindik![]()
mazlum spotter yani senin deyiminleBilmiyorum kuşlar bana bu kadar söyledi.
(kuşun adı Giray'dı)
Bu araç 35E2'de çalışırken binmiştim, en ön tekli kısma
Neocity yerine novocity life alınmalı birde onu deneyek30 hattında 16 AIS 542 / 469 Neocity'e bindim o ilginç motor - şanzıman - diferansiyel karma gürültüsü olmasa güzel araç baya
Neocity yerine novocity life alınmalı birde onu deneyek
O araç 97F de görmüştüm hatta Fethiye yokuşunda bisikletle duramadım tosluyodum o otobüse ayak freni ile durduk ama ayak yaralandı30 hattında 16 AIS 542 / 469 Neocity'e bindim o ilginç motor - şanzıman - diferansiyel karma gürültüsü olmasa güzel araç baya
O araç 97F de görmüştüm hatta Fethiye yokuşunda bisikletle duramadım tosluyodum o otobüse ayak freni ile durduk ama ayak yaralandı![]()
Yakında bütün heykel hatlarını turlayacaksın sanırım
Yakında bütün heykel hatlarını turlayacaksın sanırım![]()
bende şakasına dedim alakası buNe alakası var işimin düştüğü hattı kullanıyorum işte
İnternetim olmadığı için karadüzen sistem ile otobüse-metroya biniyorum bu haftalığına
son güzergah değişikliğinden sonra B25 ve B25Y hatları şöyle özetlenebilir;Dün B25-Y BMC procity 2015 ile heykele gittim ama ventil sesinden sağır oldum![]()
son güzergah değişikliğinden sonra B25 ve B25Y hatları şöyle özetlenebilir;
B25: Sen de kimsin?
B25Y: Senin eski güzergahını benim kodumla geri getirdiler.
B25: İyi güzel. Muhtemelen Yunuseli muhtarı Mesut Bey talep etti, ÖHO da değerlendirip uygulamaya koydu.
B25Y: Aynen öyle.
Burulaşın düşünüp düşünüp yaptığı saçma hatlar ne zaman vazgeçecekler acaba