Emirhan Sevdalı WT Moderatör Mesaj 3,876 Puan 5,799 Yaş 24 Konum Bursa Dün 00:19 da #951 Efe16' Alıntı: Genel seçim sonrası hapisteki başkanlar tahliye olup koltuklarına geri geçerler çünkü anladın Genişletmek için tıkla ... O o zaman iyiymiş tamam ben de 2 yılı baz alayım. Hep yerel seçim takvimi üzerinden gidiyordum ben
Efe16' Alıntı: Genel seçim sonrası hapisteki başkanlar tahliye olup koltuklarına geri geçerler çünkü anladın Genişletmek için tıkla ... O o zaman iyiymiş tamam ben de 2 yılı baz alayım. Hep yerel seçim takvimi üzerinden gidiyordum ben
Emirhan Sevdalı WT Moderatör Mesaj 3,876 Puan 5,799 Yaş 24 Konum Bursa Dün 15:13 da #952 2. Şansların dönemine geldik. Ramazan Çalan 2. ye ÖHO başkanı oldu, Mehmet Kürşat Çapar 2. ye Burulaş genel müdürü olacak. Yanılmışım
2. Şansların dönemine geldik. Ramazan Çalan 2. ye ÖHO başkanı oldu, Mehmet Kürşat Çapar 2. ye Burulaş genel müdürü olacak. Yanılmışım
Efe16 WT Yönetici Mesaj 11,091 Puan 20,764 Yaş 39 Konum Bursa Dün 15:47 da #953 Umarım şu minibüs kafasını tekrar sehire getirmez kürşat çapar bursada köklü değişimlere ihtiyaç var.
Umarım şu minibüs kafasını tekrar sehire getirmez kürşat çapar bursada köklü değişimlere ihtiyaç var.