Bursa Ulaşımı ile İlgili Öneriler ve Burulaş'ın Açmasını İstediğiniz Hatlar

Emirhan Sevdalı

WT Kullanıcı
Puanlar
388
Burulaş, Bursakart sistemi, Bursakart web sitesi/uygulaması, toplu taşıma ve Bursa ulaşımı ile ilgili yol, kaldırım, trafik ışıkları, kavşak düzenlemeleri,

Burulaş'ın açmasını, kapatmasını, güzergahını değiştirmesini, işletimini devralmasını ya da devretmesini istediğiniz toplu taşıma hatları hakkında konuşalım.

Son düzenleme:
Dün saat 17.00 civarı Özdilek Park AVM - Gökdere Kavşağı arasında 43D hattını kullandım. Bindiğim araç 199 numaralı Otokar Doruk idi. Araçta ben dahil 6 yolcu vardı. Geçtiğimiz haftalarda da bu hatta görevli ve 12 metre araç ile çalışan, tanıdığım bir şoförü ziyaret maksadıyla birkaç kez yine bu hattı kullandım. Yine aşağı yukarı 5-6 yolcu ile sefer gerçekleştirmişti. Bu hattın kapatılması yerinde olacaktır.

Dün saat 17.00 civarı Özdilek Park AVM - Gökdere Kavşağı arasında 43D hattını kullandım. Bindiğim araç 199 numaralı Otokar Doruk idi. Araçta ben dahil 6 yolcu vardı. Geçtiğimiz haftalarda da bu hatta görevli ve 12 metre araç ile çalışan, tanıdığım bir şoförü ziyaret maksadıyla birkaç kez yine bu hattı kullandım. Yine aşağı yukarı 5-6 yolcu ile sefer gerçekleştirmişti. Bu hattın kapatılması yerinde olacaktır.
Niye var onuda bilmiyorum Doğu garajı diye bir şey kalmadı ve artık metro var metroya paralel gidiyor hat

Niye var onuda bilmiyorum Doğu garajı diye bir şey kalmadı ve artık metro var metroya paralel gidiyor hat

Metroya paralel gitmesi sorun değil hattın ucunun iş görecek yere bağlanmaması. Bu hat Kent Meydanı kavşağına geldiğinde Kent Meydanı - Fevzi Çakmak Caddesi - Heykel - Şehreküstü güzergahından geri gitse mesela daha çok iş yapar.

Bu tarifelerle insanlar artık uzun hat arıyor ama 43D maalesef aranan bir hat değil.

Geri