Bursa Ulaşımı Genel Sohbet ve Fotoğraflar

1/TH ilk kasa karsan atak var çok yakıştı inşallah hep kalırlar ve yarım saate iner seferler.4 Tane atak iş görür belediye bi parti daha sipariş etse şunlardan.

1/TH ilk kasa karsan atak var çok yakıştı inşallah hep kalırlar ve yarım saate iner seferler.4 Tane atak iş görür belediye bi parti daha sipariş etse şunlardan.

Bir iki gündür ben de mahallemde 30'a verilmiş iki yeni Atak'ı görüyorum mükemmel araçlar ya.

Acaba Karsan, numunelik bir Atak üretip mevcut araçlardaki ZF 8 ileri tam otomatik şanzıman yerine Otokar'ın Sultan serisinde kullanmaya başladığı Allison 9 ileri tam otomatik şanzımanı kullanıp Burulaş hatlarında test etse nasıl olur?

Hep 4 ve 6 ileri vitesli şanzımanlara aşinayız ancak bu çok vitesli şanzımanlar baya iyi. Voith'in de 7 ileri şanzımanı var mesela test edilen Iveco Crossway LE'de kullanılmıştı.

Ama dikkat ettiğim kadarıyla ilk kez bir yaz programında 25A tamamen 9 metre oluyor. Tam da Doğu ÖHO'nun bu hattı 9 metrelik Isuzu Citibus'lar ile devralıp işletmeyi planladığı duyumları çıkmasının ardından...
9 metre 3 kapı olan her model bu hatta kullanılabilir 25/A nın yolcu yoğunluğu baya düştü demekki.

Metro ile paralel olması metrodaki olası durumlara karşı anında devreye girebilmesi için olabilir.

Bu amaçla metroya paralel gidecekse Esnaf Sarayı'nın oradan içeri girmek yerine Kent Meydanı'na kadar gidip oradan Yalova Yolu'na bağlansın.

Metroya paralel gitmesi istenmiyorsa da Otosansit Kavşağı'ndan 11 Eylül Bulvarı'na bağlansın.

Aslında yolu çok uzatmayacaksa 91'in Barakfakih OSB'ye gidip oradan otobana bağlanarak, 91G'nin de Kazıklı'dan otobana bağlanarak Terminal'e gitmesi daha iyi olur. Hatta bu güzergahta çalışırlarsa iki hattı birleştirip 91 numara olarak Kestel - Gürsu - Otoban - Terminal güzergahında da işletebilirsin. Ancak Kazıklı içi bu işletim için uygun mu bilmiyorum.

Bu amaçla metroya paralel gidecekse Esnaf Sarayı'nın oradan içeri girmek yerine Kent Meydanı'na kadar gidip oradan Yalova Yolu'na bağlansın.

Metroya paralel gitmesi istenmiyorsa da Otosansit Kavşağı'ndan 11 Eylül Bulvarı'na bağlansın.

Aslında yolu çok uzatmayacaksa 91'in Barakfakih OSB'ye gidip oradan otobana bağlanarak, 91G'nin de Kazıklı'dan otobana bağlanarak Terminal'e gitmesi daha iyi olur. Hatta bu güzergahta çalışırlarsa iki hattı birleştirip 91 numara olarak Kestel - Gürsu - Otoban - Terminal güzergahında da işletebilirsin. Ancak Kazıklı içi bu işletim için uygun mu bilmiyorum.
aslında arabayatağından veya kente girip sitelere ordanda sitelerden falan da dolaşabilir ama 11 eylül bulvarı da iyi ordan samanlı falan dolaşır veya 11 eylülden otosansite bağlanır ordanda kestele veya gürsuya girer

aslında arabayatağından veya kente girip sitelere ordanda sitelerden falan da dolaşabilir ama 11 eylül bulvarı da iyi ordan samanlı falan dolaşır veya 11 eylülden otosansite bağlanır ordanda kestele veya gürsuya girer

Bursa'daki terminal hatlarının ortak özelliği ve kanayan yarası çok dolaşmaları. Kestel ve Gürsu bölgesinde mevcut terminal hatlarının dahi uzun sürmesinden dolayı cep terminal talebi varken senin bu hatları daha da dolaştırman anlamsız.

Bursa'daki terminal hatlarının ortak özelliği ve kanayan yarası çok dolaşmaları. Kestel ve Gürsu bölgesinde mevcut terminal hatlarının dahi uzun sürmesinden dolayı cep terminal talebi varken senin bu hatları daha da dolaştırman anlamsız.
o zaman 11 eylülden gitsin hem oradanda terminal otobüsü geçmiş olur 97f mesela çok dolaşıyor zaten genellikle geçite gidecek kişi t2+ bursaray da yapabilir çünkü geçitte aynı zamanda metro da var amacı mahalleleri birbirine bağlamak

Dikkatimi çekti G8 hattında Jest dışında Boxer da gördüm acaba diğer hatlarda da bu tarz araçlar görürmüyüz ?

Göremeyiz. Görükle ve Ertuğrulgazi'deki birçok panelvandan imal araç Jest ile değişti. Gördüğünüz Boxer muhtemelen ya 0213 ya da 1954. Onlar ile birlikte 0259 Ducato kaldı durakta.

Göremeyiz. Görükle ve Ertuğrulgazi'deki birçok panelvandan imal araç Jest ile değişti. Gördüğünüz Boxer muhtemelen ya 0213 ya da 1954. Onlar ile birlikte 0259 Ducato kaldı durakta.
Plakasının sonunu 1954 tü galiba. Ek olarak bu kadar Jest ile nasıl ulaşımı döndürmeye çalışıyorlar aklım almıyor.

Plakasının sonunu 1954 tü galiba. Ek olarak bu kadar Jest ile nasıl ulaşımı döndürmeye çalışıyorlar aklım almıyor.

Ertuğrulgazi durağında o kadar sorun olmuyor bir tek iş-okul saatlerinde G7 hattında yetersizlik oluyor onda da G8 çalışacak araçlar G8'e çıkmayıp 152 Evler İstasyonu'ndan G7 takviye giriyor.

Geri