Şimdi orası düzeltildi zaten T2 yapılırken her yer yama yapılmıştı bi kaç ay sonra sol şerit çökecek bir işi yapıyorsan tam yap bir daha 10 yıl elleme caddede kaldırımlar sorunlu bursanın en çirkin caddelerinden biri ana arterler şehirlerin vitrinidir özenmek gerekli ama bursada maalesef bu sıfırHarcanan asfalta maliyete yazık. Komple yapmayacaksanız hiç ellemeyin bari
olay.com.tr
SG2 ler gidiyor sonunda acaba alıcıları kim olur nereye gider bilemem ama belki başka araçlar da satılır mı o arada bilmiyorum.Ulaşımda yeni dönem: Raylı sistem ve tramvay araçlarının satışı
Bursa’nın ulaşım ağını optimize etmek ve toplu taşıma filosunu güncellemek adına önemli bir adım atıldı. Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından meclis gündemine taşınan Hafif Raylı Sistem ve Çift Yönlü Tramvay Araçlarının Satışı ile ilgili komisyon raporu meclis üyelerince değerlendirildi ve CHP’nin çekimser oy kullanmasıyla ve oy çokluğu ile kabul edildi.
En sonunda sg2ler satılacak arada düvag tramvaylarıda gidecek sanırım
SG2 ler gidiyor sonunda acaba alıcıları kim olur nereye gider bilemem ama belki başka araçlar da satılır mı o arada bilmiyorum.
Araçlar iyileştirmeye alındıysa aslında bir hatta çıkartıp işletim dışı test sürüşü yapılsa iyi olurdu bence. Bu konuda bilgim yok ama Duewaglar giderse Bursaray deposu bir tık daha rahatlar ve yeni araçlara yer açılır. Bakalım başka araçlar falan satılacak mı Siemens'ler vs. satılmaz diye düşünüyorum.Aylar öncesinde Meksika'ya satılacak diye bir söylenti vardı. Hatta satış için araçların yürür hâle getirilmesi şartı olduğundan atölyede bu araçlar iyileştirmeye alınmıştı. Acaba bu satış mı gerçekleşecek?
Bakalım başka araçlar falan satılacak mı Siemens'ler vs. satılmaz diye düşünüyorum.
CRRC'ler de gelmiyor mu yoksa tek Bozankaya'lar mı ? Bencede satış olmaz ama Duewaglar gider o garanti Bursa halkının ahını almadı o araçlar.Bursaray filosu yoğun saatlerde yetersiz kalıyor. Bir de Şehir Hastanesi hattı açılacak. Bozankaya'lar anca yetecek iken filodan araç satışı yapılmaz.
Zaten elde vagon yok bu satış depoda duran çalışmayan vagonlar için onları satıp bir kaç tane ek vagon alırlar belkiAraçlar iyileştirmeye alındıysa aslında bir hatta çıkartıp işletim dışı test sürüşü yapılsa iyi olurdu bence. Bu konuda bilgim yok ama Duewaglar giderse Bursaray deposu bir tık daha rahatlar ve yeni araçlara yer açılır. Bakalım başka araçlar falan satılacak mı Siemens'ler vs. satılmaz diye düşünüyorum.
CRRC'ler de gelmiyor mu yoksa tek Bozankaya'lar mı ? Bencede satış olmaz ama Duewaglar gider o garanti Bursa halkının ahını almadı o araçlar.
40 vagona ek 20 vagon daha lazım belki crrc ile sayıyla ilgili bir görüşme yaparlar.Haa CRRC'leri unuttum tamamen işte mevcut araçlara ek olarak Bozankaya ve CRRC'ler ile yeterli işletim gerçekleştirilir. Yoğun saatlerde şu an depo ve kuyruk hatlarında araç kalmıyor tüm araçlar seferde oluyor bu araçları daha çabuk yıpratır.
40 vagona ek 20 vagon daha lazım belki crrc ile sayıyla ilgili bir görüşme yaparlar.