Bursa - Yaztur Turizm

Emirhan Sevdalı

WT Moderatör
İstanbul merkezli turizm şirketi olan Yaztur, 1999 yılında Bursa'da şubesini açarak toplu taşıma işletmeciliğine girmiştir. Günümüzde filosunda yer alan 2024 model 4 adet Mercedes - Benz Conecto, 2011 model Otokar Doruk'lar ve model yılları değişkenlik gösteren Karsan Jest+ araçları ile Bursa merkezinde birçok otobüs hattını işletmektedir. Bursabeyi ve İnulaş ile birlikte şirket statüsündeki sayılı alt yüklenicilerden olan Yaztur'un sahibi Hayrullah Yazıcı'dır.

Bu başlıkta Yaztur ve Yaztur tarafından işletilen hatlar hakkında konuşabilir, haber ve duyuruları paylaşabiliriz.

Toplam filo sayıları nedir model model

Hatlarda aktif çalışan 21 araçları var. 2 adet Isuzu Citibus'ları yatıyor bunların, çok nadir hatlarda görüyoruz. Onun dışında yatan başka araçları var mı bilmiyorum.

Çalışan araçları söyleyecek olursam

4 adet 2024 model Mercedes - Benz Conecto
5 adet 2011 model Otokar Doruk
3 adet 2018 model Isuzu Novociti Life
4 adet 2018 model Karsan Jest
5 adet 2022 model Karsan Jest

Maalesef İstanbul merkezli ve maddi durumu oldukça iyi olan bir yüklenici için hiç iç açıcı olmayan bir filo.

Hatlarda aktif çalışan 21 araçları var. 2 adet Isuzu Citibus'ları yatıyor bunların, çok nadir hatlarda görüyoruz. Onun dışında yatan başka araçları var mı bilmiyorum.

Çalışan araçları söyleyecek olursam

4 adet 2024 model Mercedes - Benz Conecto
5 adet 2011 model Otokar Doruk
3 adet 2018 model Isuzu Novociti Life
4 adet 2018 model Karsan Jest
5 adet 2022 model Karsan Jest

Maalesef İstanbul merkezli ve maddi durumu oldukça iyi olan bir yüklenici için hiç iç açıcı olmayan bir filo.
Dorukları en azından değiştirseler yaşları gelmiş

Dorukları en azından değiştirseler yaşları gelmiş

Jest'lerden biri de İstanbul çıkması abi maalesef. Yaztur için Mercedes Conecto'ların alındığı dönemde duyduğumuz şuydu.

Yaztur, Burulaş'tan S2 hattını, karşılığında sıfır 20 adet Conecto'yu filolarına dahil etmek üzere istemiş. Ancak tabii Burulaş S2'yi verir mi?

Jest'lerden biri de İstanbul çıkması abi maalesef. Yaztur için Mercedes Conecto'ların alındığı dönemde duyduğumuz şuydu.

Yaztur, Burulaş'tan S2 hattını, karşılığında sıfır 20 adet Conecto'yu filolarına dahil etmek üzere istemiş. Ancak tabii Burulaş S2'yi verir mi?
Verseymiş yeni otobüs alınacak ne güzel ben bu yöneticileri anlamıyorum hem yeni otobüs almıyorlar hemde alacak olanada mani oluyorlar halkı düşünen yok.

Geri