Bursa'da Güzergahının Değişmesini Veya Kaldırılmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Bursarayci

WT Kullanıcı
Bence 91 ve 91g 11 eylük bulvarından gecip otosansite bağlanmalı Ayrıca 8l son durak emek durağı olabilir veya 97 otobüslerinin son durağı turgut özal caddesi olabilir

Emek meydanında yer kalmadı yav orada son durak olan 31A 97 gibi hatları 8L durağına çeksinler asıl 😂
Bence oradaki bi iki ev yıkılıp siteler gibi bir yer yapılabilir araçlar yola parketmekten izdiham yasaniyor aynı banglades gibi :ROFLMAO:
8l duragindada yer yok b24e çalışıyo bazıları aslında yenibağlarada cekilebilir b40 ilk duraği

Bursa özelinde konuşacak olursak bence 35/C hattı Kent Meydanı-Uluyol'a bağlanıp T1 gibi ama otobüs hattı olacak şeklinde veya kırmızı 1.işaretledğim güzergah ile 2.mor ile işaretlediğim güzergah olabilir.

1783887239184.webp

@Bursarayci @bykullanıcım

Fikirleriniz değerli, en azından bir şeyler öneriyorsunuz ama bu önerileriniz 35C hattının amacına ve mantığına ters.

35C şu an Şehreküstü Metro - Heykel - İnönü Caddesi olarak kısaltılsa yeridir. Hat özelde olmasa bu hattın bu güzergahla elektrikli otobüsle işletimini dahi önermiştim. Tek bir E Ata ile dahi işletebilirsiniz bu güzergahı, maliyeti de çok düşük olacağından isterseniz tamamen ücretsiz bile olabilir.

Bu durumda ya 35C önerdiğim güzergahta çalışmalı ya da Setbaşı yolcusundan dolayı önerdiğim güzergah 35A hattı olarak işletilip belirli saatlerde 35C çalışması sağlanmalı (Bölge Adliye geçişli Terminal hatları mantığı)

Bu arada 35C'nin özelleştirilmesini hattın yapısı gereği eleştirmiş ve karşı olmuş olsam da bu hatta çalışan tüm Minibüs Koop. şoförlerinin düzgün insanlar olmasından kaynaklı mevcut işletimi benimsiyorum.

@Bursarayci @bykullanıcım

Fikirleriniz değerli, en azından bir şeyler öneriyorsunuz ama bu önerileriniz 35C hattının amacına ve mantığına ters.

35C şu an Şehreküstü Metro - Heykel - İnönü Caddesi olarak kısaltılsa yeridir. Hat özelde olmasa bu hattın bu güzergahla elektrikli otobüsle işletimini dahi önermiştim. Tek bir E Ata ile dahi işletebilirsiniz bu güzergahı, maliyeti de çok düşük olacağından isterseniz tamamen ücretsiz bile olabilir.

Bu durumda ya 35C önerdiğim güzergahta çalışmalı ya da Setbaşı yolcusundan dolayı önerdiğim güzergah 35A hattı olarak işletilip belirli saatlerde 35C çalışması sağlanmalı (Bölge Adliye geçişli Terminal hatları mantığı)

Bu arada 35C'nin özelleştirilmesini hattın yapısı gereği eleştirmiş ve karşı olmuş olsam da bu hatta çalışan tüm Minibüs Koop. şoförlerinin düzgün insanlar olmasından kaynaklı mevcut işletimi benimsiyorum.
Otobüsleri de şoförleri de gerçekten iyi bir oluşum Minibüs Koop onun bende farkındayım. Elektrikli bir otobüs ile aslında güzel bir ringe çevrilebilir.

Otobüsleri de şoförleri de gerçekten iyi bir oluşum Minibüs Koop onun bende farkındayım. Elektrikli bir otobüs ile aslında güzel bir ringe çevrilebilir.
Aslında 35c hattı dışarıdan gelenlerı setbaşına çıkarıyor özellikle metrodan inince bindiğinde oradasın bir tane elektrikli otobüs iş görür bence o hatta

Geri