Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Bu başlıkta Bursa'da yanan, kazaya ve kavgaya karışan Burulaş ve özel halk otobüslerine ait haberleri paylaşabiliriz.
Öncelikle geçmiş olsun. O bölgeyi otobüs durağı ayrı tramvay durağı olacak şekilde olması gerekecek şekilde dizayn edilmesi gerek ve durakları da hatlara göre ayarlamak gerek.Bu akşam 18.00 sularında Timurtaşpaşa'da 17A hattında çalışan 516 numaralı Temsa Avenue Plus'a S2'de çalışan 619 numaralı Mercedes - Benz Conecto, aynasını üçüncü kapının arkasındaki cama çarpıp kıracak şekilde sağ arkadan çarpmıştı. Olay sırasında oradaydım.
Timurtaşpaşa peronlar çok sıkıntılı bir bölge. Arka arkaya otobüslerin dizildiği bu duraklarda S2 gibi uzun beklemesi olan hatlarla görece daha kısa bekleyen hatlarda çalışan araçlar arasında birbirini geçme sırasında bu tip kazalar çok oluyor. Üstüne T1 tramvay hattı da o bölgeyi çok etkiliyor.
Bir düzenleme yapılması gerekiyor.
Öncelikle geçmiş olsun. O bölgeyi otobüs durağı ayrı tramvay durağı olacak şekilde olması gerekecek şekilde dizayn edilmesi gerek ve durakları da hatlara göre ayarlamak gerek.
Aslında tamperli yani otobüslerdeki gibi şehirlerarasında bir parça ile direkt kırılabilecek bir cam haline getirilmesi gerek ve resmi araç olduğu için o konuda nasıl bir yol haritası yapılabilir bilmiyorum.İşin kötü yanı kırılan camın olduğu yer en arkadaki üçlü yolcu koltuğuydu. Oturan bir yolcunun yüzüne patlamıştı sanırım öyle gördüm yalan olmasın.
Bu durumların yaşanmaması için aslında araçlarda acil çıkış olarak kullanılan camların dışında kalan tüm camlara mümkünse düşük numaralı, değilse şeffaf (karartmasız) cam filmi takılmalı. Böylece bu tip kazalardaki cam kırılmalarında cam filmi cam parçalarını tutacağı için yolcular zarar görmez.
Aslında tamperli yani otobüslerdeki gibi şehirlerarasında bir parça ile direkt kırılabilecek bir cam haline getirilmesi gerek ve resmi araç olduğu için o konuda nasıl bir yol haritası yapılabilir bilmiyorum.
Orada t1 istasyonu kaldırılıp durakların eski haline getirilmesi lazım ki sorun giderilsin.Timurtaşpaşa peronlar çok sıkıntılı bir bölge. Arka arkaya otobüslerin dizildiği bu duraklarda S2 gibi uzun beklemesi olan hatlarla görece daha kısa bekleyen hatlarda çalışan araçlar arasında birbirini geçme sırasında bu tip kazalar çok oluyor. Üstüne T1 tramvay hattı da o bölgeyi çok etkiliyor.
Bir düzenleme yapılması gerekiyor.
Ben hala Timurtaşpaşa'da halan bir yaya tramvay altında kalmadı ona şaşırıyorum. Biraz gaddar gibi yazdım ama böyle bir kazanın yaşanmaması enterasandır.
Yayalara yaya geçidini kullanmamaktan düzenli ceza kesildiği zaman bu geçişlerin önüne geçersin. Ancak bunu yapacak irade şehirde yok.Timurtaşpaşa'da trafik ışıkları, Heykel ve Ulucami'de alt geçit olmasına rağmen yola atlayan çok, bunca zamandır olup da basına yansımadıysa bilemem ancak hiç olmadıysa dikkatlerinden ötürü vatmanları kutlarım. Zorlu bir hat çünkü T1 hem vatmanlar hem vagonlar için...
Yayalara yaya geçidini kullanmamaktan düzenli ceza kesildiği zaman bu geçişlerin önüne geçersin. Ancak bunu yapacak irade şehirde yok.
Trafik polisinde, zabıtanın trafik konusunda ceza kesme yetkisi çok sınırlı.Bu konuda yetki trafik polisinde mi oluyor zabıtada mı? Zabıta ise aslında belediyeye gelir kapısı olur. Bolu Belediyesi asayiş için ceza sistemini ve zabıtaları etkin kullanıyor mesela.
zabıtanın trafik konusunda ceza kesme yetkisi çok sınırlı.
Doğrudur. Bir zamanlar Fransa'da uygulanan belediye polisi gibi bizde ki Büyükşehir'ler istedi ama olmadıSanırım sadece belediyeyle bağlantılı çalışan araçlarda (taksi, toplu taşıma, servis) vb. durumlarda yönetmeliğe uyum denetimlerinde yetkili.
Çünkü konuştuğum öhoculardan zabıtanın ceza kesmesiyle ilgili bir şeyler duymuştum da.
Bugün darmstadda öhoya ait bir orta kasa Mercedes conecto yanmış 8l veya 9d hattında olması lazım.