Güzel bir karar oldu.30 durak gidenle 5-10 durak giden arasında bir fark olmalıydı.
Ekli dosyayı görüntüle 150
Başkan mustafa bozbeyin projeler konusunda bakanlığın kapısını çalması ve doğru projeleri önermesi çok yerinde umarım bakanlıktan karşılık gelir.“Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’le yaptığımız görüşmelerde, raylı sisteme kuzey-güney uzatmaları öncelikli olmak üzere projelerimizin programa alınmasını da teklif ettik. Projelerin finansmanı da masada görüşüldü.”
Başkan mustafa bozbeyin projeler konusunda bakanlığın kapısını çalması ve doğru projeleri önermesi çok yerinde umarım bakanlıktan karşılık gelir.
https://www.olay.com.tr/bursada-rayli-sisteme-kuzey-guney-uzatmasi-mi-geliyor-1350386
başkan bozbeyin projeler konusunda bakanlığın kapısını çalması güzel ama belediye muhalif elinde olduğu için bakanlık yapmak istemeyebilir o yüzden zorda olsa bir şekilde borçlanarak girişmekte gerekebilir, bursaraya yapılan uzatmaları saymıyorum yeni bir hat yapılırsa sıfırdan çalı demirtaş hattı gibi bakanlık direk totemlere U logosunu yapıştırıp işletimini ve açılışını da kendisi yapacaktır ama rekabet olması aslında biz halk için iyi olur en azından şehre birşey yapılmış olur sonucunda halk faydalanır. Birbirinin hizmetlerini engelleyerek sürekli düşmanlık yapılırsa kimsenin yararına olmaz.Başkan mustafa bozbeyin projeler konusunda bakanlığın kapısını çalması ve doğru projeleri önermesi çok yerinde umarım bakanlıktan karşılık gelir.
https://www.olay.com.tr/bursada-rayli-sisteme-kuzey-guney-uzatmasi-mi-geliyor-1350386
Aynen öyle bakanlık bu projeyi üstlenirse ancak hastane ve görükle uzatmaları bittikten sonra üstlenir.Ben düşük bir ihtimal olarak görüyorum umarım yanılırım.Asıl yer altı metro yatırımı için büyükşehirin kredi arayışında olduğunu biliyorum ama bu hattı ulaştırma bakanlığı yapmazsa belediye kendi kaynaklarıyla bitirecektir.başkan bozbeyin projeler konusunda bakanlığın kapısını çalması güzel ama belediye muhalif elinde olduğu için bakanlık yapmak istemeyebilir o yüzden zorda olsa bir şekilde borçlanarak girişmekte gerekebilir, bursaraya yapılan uzatmaları saymıyorum yeni bir hat yapılırsa sıfırdan çalı demirtaş hattı gibi bakanlık direk totemlere U logosunu yapıştırıp işletimini ve açılışını da kendisi yapacaktır ama rekabet olması aslında biz halk için iyi olur en azından şehre birşey yapılmış olur sonucunda halk faydalanır. Birbirinin hizmetlerini engelleyerek sürekli düşmanlık yapılırsa kimsenin yararına olmaz.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Bozbey ve değerli üst yönetimi ile bir araya gelerek, mevcut raylı sistem hatlarının revizyonu ve entegrasyonu ile gelecekteki raylı sistem projeleri hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bursa’mızın ulaşım altyapısını güçlendirmek, modernize etmek ve Bursa halkına daha hızlı, güvenli ve konforlu bir ulaşım sunmak için Bursa Büyükşehir Belediyemizle birlikte, Bursa için var gücümüzle çalışacağız.