Bu eski yeşil rengi hepsi keşke öyle olsaYeşile boyamaları gerekgözümüz öyle alıştı
Bu eski yeşil rengi hepsi keşke öyle olsaYeşile boyamaları gerekgözümüz öyle alıştı
Tam Bursaray'ya yakışacak bir araçmış aslında. Bakalım CRRC umarız böyle bir model yapar.
Gayet güzel olmuşGemini tam perona uyduramadı ama oldu diye düşünüyorum.
Bakanlık 20 vagon ihale açtı Bozankaya kazandı. Belediye de Bozbey zamanında bütçe proje vs hazırlayıp 20 vagon ihaleye çıktı CRRC kazandı.Çinli Crrc uretmicek mi vagonları?
Bozankaya ne alaka anlayamadım dostlar?
Hangisi daha önce teslim edilicek acaba?Bakanlık 20 vagon ihale açtı Bozankaya kazandı. Belediye de Bozbey zamanında bütçe proje vs hazırlayıp 20 vagon ihaleye çıktı CRRC kazandı.
Vagonların içi nasıl acaba
Bozankaya vagonu önce gelecek yıl sonu ilk vagonlar gelirHangisi daha önce teslim edilicek acaba?
Umarım en kısa sürede teslimatlar yapılır
Durmazlar ne alaka ki 2- hepsi seneye gelir belkiDurmazlar vagonu önce gelecek yıl sonu ilk vagonlar gelir
Durmazlar ne alaka ki 2- hepsi seneye gelir belki
Heh şimdi oldu hepsi seneye gelsinde şu acemler projeside bitsin artık her istasyona besleme hat yapılsa hatta metroya paralel hatlar kalksa bile taşır kapasiteyiBozankaya yazmak isterken Durmazlar yazmış Efe abi düzelttim![]()
Bozankayadan bi 40 adet daha alsa bakanlık zaten sözü var 2027 yılında umarım bütçe ayrılırİhaleye göre Bozankaya 2026 Aralık ayında ilk aracı teslim edecek.
Belediyenin ihalesinde ise CRRC ilk aracını 15.ayda teslim edecek. İmzaların Haziran ayı sonunda atıldığını düşünürsek 2027 Eylül ya da Ekim ayında ilk teslimat yapılacak
Bozankaya'dan artık ön görseli gördük, önümüzde ki aydan itibaren biraz Çinlileri darlayalımBozankayadan bi 40 adet daha alsa bakanlık zaten sözü var 2027 yılında umarım bütçe ayrılır
Çinlileri çançinçon usta bizim vagonlar nerede diye darlarızBozankaya'dan artık ön görseli gördük, önümüzde ki aydan itibaren biraz Çinlileri darlayalım![]()
Çinlileri çançinçon usta bizim vagonlar nerede diye darlarız![]()
Araçları bakanlık aldığı için tahminen Bozankaya'nın görselinde ki araç renklerinde gelebilir.
Valla harika görünüyor eldekileride böyle yapsalar bursa yeşili
Biz boyarız onlarıAraçları bakanlık aldığı için tahminen Bozankaya'nın görselinde ki araç renklerinde gelebilir.