Burulaş - Hangi Hatta Hangi Otobüs Vardı?

413 Jest ve 111 Conecto 28 hattında. 28 Hattının 21:00'dan sonra 6-12 metre işletiminde olması çok abzürt.

Siteler kalkışlı son seferleri hadi Jest ile yaparsın bi nebze anlarım da Çekirge kalkışlı seferlerin asgari 8 metre olması şart. Millet evine dönecek.

25A'nın Çekirge kalkışlı son seferlerine Jest sokacak olsalar sağlam söveriz. Allah'tan 25A'da hiç Jest çalışmadı.

Siteler kalkışlı son seferleri hadi Jest ile yaparsın bi nebze anlarım da Çekirge kalkışlı seferlerin asgari 8 metre olması şart. Millet evine dönecek.

25A'nın Çekirge kalkışlı son seferlerine Jest sokacak olsalar sağlam söveriz. Allah'tan 25A'da hiç Jest çalışmadı.
Satsinlar jestleri onların yerine 8 metre almak kolay 1 siparişe bakar

21:00 Turuna jest çıkıyor, 45 dakika sonra solo araç tura çıkıyor. İlginç :D
Yani hadi Jest koydun, 111'i bari çek abzürte durmasın. Solo ihtiyacı olsa sen zaten akşam 45 dakika arayla çalışan hatta 1 solo 1 jest koymazsın.

İnşallah onların yerine yeni jest alıp bilmem ne kadar yeni araç alımı oldu diye reklam yapmazlar,i

"Denenmişi denemezler" diyerek Mehmet Kürşat Çapar'ın Fahrettin Beşli'nin yerine getirilmeyeceğini söylemiştim, yanıldım. Bir süredir de Burulaş nezdinde mikrobüs sisteminin (Jest ile hat işletiminin) bittiğini, bu yüzden 2018 Jest'leri filodan ayırmaya başladıklarını söylüyorum. Umarım bu sefer yanılmam. Olur da yanılırım, filodan çıkarılan 10 Jest'in yerine 20 yeni Jest alınır; o zaman ne olur Allah kerim :D

Jestlerin elden çıkması için dağ yolu hatları ve G türevi hatların öhoya ve minibüscülere devredilmesi lazım şuan erken

Geri