Burulaş - Hangi Hatta Hangi Otobüs Vardı?

93'ün yolcu kitlesinden bihabersin, cahil cahil yorumlar yapıyorsun. Özellikle okul zamanı o körüklüler ön kapıya kadar doluyor hadi bin binebilirsen. 43H-43HB de ise tam tur oturuluyor çünkü 43H-43HB nin dolandığı mahallelerde indi-bindi yapmayan yolcu 93'ü tercih ediyor.

1 tane 43H-43HB gelene kadar 2-3 tane 93 gidip geliyor. Terminal-Üniversite yolcusu 43H 43HB nin dolandığı mahallelerde indi-bindi yapmadığı sürece 93'e biner gider bu kadar basit.
Ya ben kendimce yorum yapıyorum T2 metro olsaydı diyorum amma da söylendiniz ama he 93'ün tıka basa dolu olduğunu bende biliyorum 43H ında dolandığını biliyorum T2 metro olup kampüsten metroya aktarma yapmak istemeyen 43H kullanır dedim Tek aktarma ile gitmek isteyen Metro kullanır dedim. Tamam heryere otobüs gitsin o zaman 48 48A 51 kapatıldı diye eleştirdiniz.

tamam heryere raylı sistem gitsin o zaman ne gerek var otobüse
Gitsin o zaman daha iyi mazot yok trafik yok ama coğrafya? yok ki Almanya gibi arazimiz otobüs hattı gibi tramvay hattı yapalım?

Gitsin o zaman daha iyi mazot yok trafik yok ama coğrafya?
o beğenmediğin ve 10 mesajından 8'inde kapatılmasını önerdiğin uzun hatlar o yüzden var işte ve olmaya da devam edecek sırf sen metroya aktarıyon diye de herkesi ona yönlendiremeyiz. Senin aktarma muhabbetinden de cahil cahil yorumlarından da bıktım artık

Ya ben kendimce yorum yapıyorum T2 metro olsaydı diyorum amma da söylendiniz ama he 93'ün tıka basa dolu olduğunu bende biliyorum 43H ında dolandığını biliyorum T2 metro olup kampüsten metroya aktarma yapmak istemeyen 43H kullanır dedim Tek aktarma ile gitmek isteyen Metro kullanır dedim. Tamam heryere otobüs gitsin o zaman 48 48A 51 kapatıldı diye eleştirdiniz.
kampüsten metroya aktarmak istemeyen 30 dakikada bir geçen 93 dururken niye 80 dakika bekleyip 43H kullansın. ayrıca 48 ve 48A yı kapatanlar 43D yi vızır vızır çalıştırıyor ve 48A kapatıldıktan sonra Özlüce içine E13'ü soktular

o beğenmediğin ve 10 mesajından 8'inde kapatılmasını önerdiğin uzun hatlar o yüzden var işte ve olmaya da devam edecek sırf sen metroya aktarıyon diye de herkesi ona yönlendiremeyiz. Senin aktarma muhabbetinden de cahil cahil yorumlarından da bıktım artık
Tamam bende kapatmak için şart koşuyorum yoksa kapatmayı önermem ayrıca çok uzun mesafede de otobüs mü koyalım mesela metroya paralel giden 48 48A 51 gibi hatlar kapatılmalı ve kapatıldı zaten ama metroya paralel ama aktarmalı gidildiği için var olan 43A 43D E12 E13 93 43H gibi hatlar olucak zaten
kampüsten metroya aktarmak istemeyen 30 dakikada bir geçen 93 dururken niye 80 dakika bekleyip 43H kullansın. ayrıca 48 ve 48A yı kapatanlar 43D yi vızır vızır çalıştırıyor ve 48A kapatıldıktan sonra Özlüce içine E13'ü soktular
43D çalışmasının sebebini Belediye binasından geçmesine bağlıyorum E13 için ise haK veriyorum ama benim kızdığım nokta Mudanya İzmie ve Ankara yolundan giden Bursaray ile aynı güzergahta işlemesi yoksa E13 E12 gibi hatlara sözüm yok herkes metro ile gidemez yaşlısı hastası hamilesi var Metro + 35C yapamaayn E13 biner.

tamam sırf Bursaray var diye ona paralel giden tüm otobüsleri kapatalım o zaman ne gerek var. Sadece raylı sistem ve besleme hatları taşısın o zaman yolcuları ne gerek var uzun hatlara.
Uzun hatların bir çoğu parelel gitmiyor zaten belli yerlerde bursarayla birleşiyorlar bu hatlar bursanın belkemiği örnek 93 olmazsa olmaz.Bursaray tek başına zaten yükü taşıyamaz yatırım yapılmadan ill acemler aktarma istasyonu projesi hayata geçip gerekli sayıda vagon alınsın.

Uzun hatların bir çoğu parelel gitmiyor zaten belli yerlerde bursarayla birleşiyorlar bu hatlar bursanın belkemiği örnek 93 olmazsa olmaz.Bursaray tek başına zaten yükü taşıyamaz yatırım yapılmadan ill acemler aktarma istasyonu projesi hayata geçip gerekli sayıda vagon alınsın.
43D BursaRay ile paralel gidiyor ve aklıma başka bir fikir geldi 9D ataevlerden Çekirge-Hamzabey-Muradiye-Heykel-Kent Meydanı-Altıparmak şeklinde ilerlese 9M ye gerek kalmasa?
Veya Demirciden de Kent Meydnına da otobüs gidebilir ama Metro olduğu için gelmiyordur

43D BursaRay ile paralel gidiyor ve aklıma başka bir fikir geldi 9D ataevlerden Çekirge-Hamzabey-Muradiye-Heykel-Kent Meydanı-Altıparmak şeklinde ilerlese 9M ye gerek kalmasa?
Veya Demirciden de Kent Meydnına da otobüs gidebilir ama Metro olduğu için gelmiyordur

1) Ataevler - İhsaniye bölgesinden Çekirge, Hamzabey, Muradiye taraflarına B42A var.

2) 9D'nin mevcut güzergahı çok verimli, 9M'yi devre dışı bırakmak için 9D güzergahıyla oynamaya değmez.

3) 9M seni neden rahatsız etti.

Ayrıca Demirci - Kent Meydanı hattı değil ama B39'un Kent Meydanı geçişli versiyonu planlanıyordu. Hatta B39K hattı o şekilde devreye alınacaktı ama izin verilmedi, B39K, B39'un Kükürtlü geçişli versiyonu olarak açıldı.

Akşam 38'de çalışan E Ata'dan konunun buralara geldiğine inanamıyorum. Yok arkadaş hiç mi bir şey söyleyemeyeceğiz bu başlıklarda?

Akşam sabah burada sürekli T2 böyle olsaydı metro böyle olsaydı bu kapansaydı bu açılsaydı mı konuşacağız?

Burada kayda değer bir şey konuşulmadığı zaman ziyaretçiler de üyeler de bir süre sonra başlığa bakmamaya başlayacak. Bunu mu istiyorsunuz?

Ayrıca bu başlıkları belirli aralıklarla Burulaş'tan okuduklarını duymuştuk. Burada bu şekilde elle tutulur olmayan mevzular konuşulmaya devam ettiği sürece onlar da bu başlıklara bakmamaya başlayacak böylece önemli olan öneriler vb. de boşa gidecek.

Geri